Otomobil, İşçilere Çarptı 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Otomobil, İşçilere Çarptı 1 Ölü, 3 Yaralı

Otomobil, İşçilere Çarptı 1 Ölü, 3 Yaralı

Tekirdağ'ın Ergene İlçesi'nde otomobilin yolda yürüyen işçilere çarpması sonucu Yavuz Akman hayatını kaybederken, İsmail Ilıksoy, Nusret Ulugöl ve Ali Tepe ağır yaralandı.

24.01.2014 12:29

Tekirdağ'ın Ergene İlçesi'nde otomobilin yolda yürüyen işçilere çarpması sonucu Yavuz Akman hayatını kaybederken, İsmail Ilıksoy, Nusret Ulugöl ve Ali Tepe ağır yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde, Kırkgöz Mahallesi Yolu üzerinde meydana geldi. Bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışan Tolga Yüksel idaresindeki 59 EE 852 plakalı otomobil, Yüksel Karton Fabrikası yakınlarında başka bir aracın sıkıştırmasıyla sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolda yürüyen ve fabrikada taşeron işçilik yapan İsmail Ilıksoy, Nusret Ulugöl, Ali Tepe ve Yavuz Akman'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle işçiler yola savruldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Yavuz Akman, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. İsmail Ilıksoy, Nusret Ulugöl ve Ali Tepe'nin sağlık durumlarının ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Otomobil sürücüsü Tolga Yüksel ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil, İşçilere Çarptı 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Selami seckin:
    Arkadaşlar bu olayların en ince ayrıntısına kadar araştırılmasinı medyadan bekliyoruz 12 3 Yanıtla
  • nurettin:
    yol kenarında kaldırım veya yaya yolu bırakmamış fabrikalar yazık ölenlerer allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin 10 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement