Konya'da kaporta ustası 28 yaşındaki Hamdi Karakuş, otomobil tamiri için çağrıldığı yere gittiğinde av tüfeği ile vuruldu. Yaralanan Karakuş hastaneye kaldırılırken, saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen 3 kişi gözaltına alındı, 2 kişinin ise arandığı bildirildi. Saldırganların Hamdi Karakuş'un bir süre önce kavga ettiği 19 yaşındaki Ahmet A., ağabeyi ve yakınlarının olduğu öğrenildi.
Olay, dün saat 21.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Çataltömek Mahallesi Küçük Kumköprü Caddesi üzerinde meydana geldi. Hamdi Karakuş, iddiaya göre, yaklaşık 10 gün önce henüz belirlenemeyen bir nedenle Ahmet A. ile tartıştı ve çıkan kavgada onu dövdü. Dün akşam saatlerinde Ahmet A.'nın yakını Salih K., otomobil tamirinden anladığını bildiği kaportacı Hamdi Karakuş'u telefonla arayıp, 'Arabamız bozuldu' diyerek çağırdı. Hamdi Karakuş verilen adrese gittiğinde, 07 YC 437 plakalı otomobilden iddiaya göre, daha önce kavga ettiği Ahmet A. ile ağabeyi Gökhan A., kuzeni Akın A. yakınları Yüksel E. indi. Ardından da av tüfeğiyle Karakuş'un üzerine ateş açıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Karakuş, çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şüpheliler ise olay yerinden kaçtı.
3 GÖZALTI, 2 KİŞİ ARANIYOR
Karakuş, polise verdiği ilk ifadesinde daha önceden kavga ettiği Ahmet A.'nın ağabeyi Gökhan A.'nin kendisini tüfekle vurduğunu söyledi. Polis, çevrede yaptığı araştırmada Ahmet A.'yı otomobille gezerken yakaladı. Gözaltına alınan Ahmet A., Hamdi Karakuş'a kendisinin ateş ettiğini belirtip, polisle birlikte eve gidip tüfeği verdi. Ahmet A. gözaltına alındıktan sonra Karakuş'u arayarak olay yerine çağıran Salih K. ile Ahmet A.'nın kuzeni Akın A. gözaltına alındı. Polis, kaçan Gökhan A. ile olay yerinde bulunduğu öne sürülen Yüksel E.'nin yakalanması için çalışmasını sürdürüyor. - Konya
Son Dakika › Güncel › Otomobil Tamiri İçin Çağırıp, Tüfekle Vurdular - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?