Oturarak Voleybol 1'inci Lig' Müsabakaları Karabük'te Başladı - Son Dakika
Güncel

Oturarak Voleybol 1'inci Lig' Müsabakaları Karabük'te Başladı

Oturarak Voleybol 1\'inci Lig\' Müsabakaları Karabük\'te Başladı

TÜRKİYE Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen 3 gün sürecek Oturarak Voleybol 1'inci Ligi 1'nci etap müsabakaları, bugün Karabük'te başladı.

17.02.2017 14:25

TÜRKİYE Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen 3 gün sürecek Oturarak Voleybol 1'inci Ligi 1'nci etap müsabakaları, bugün Karabük'te başladı.

Yeni Mahalle Merkez Spor Salonu'nda açılış seremonisi ile başlayan müsabakalarda Karabük, Zonguldak, Samsun, Adana, Konya, Muğla, Diyarbakır ve Karaman'dan 9 takım mücadele edecek. Seremonide sporcuların birbirlerini selamlayarak sevgi gösterilerinde bulunması, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı Oğuz Çerik, oturarak voleybol sporunun dünyada üst sıralara ulaştığını ancak henüz Türkiye'de istenilen seviyede olmadığını söyledi, "Ama hep birlikte gayretle ülkemizi, Avrupa'da ve dünyada bu spor branşını da temsil etme başarısına ulaşacağız. Bu da siz sporculara olduğu kadar belki çok daha fazlası biz yöneticilere düşüyor. Biz, elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

- K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oturarak Voleybol 1'inci Lig' Müsabakaları Karabük'te Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement