Özak, Basın Seminerine Katıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Özak, Basın Seminerine Katıldı

Özak, Basın Seminerine Katıldı
04.10.2012 13:27

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Basın İlan Kurumu'nun valilik il basın ve halkla ilişkiler müdürleri için düzenlediği seminerde konuştu.

Yerel Gazeteleri yakından takip ettiklerini söyleyen Özak, " Kocaeli'mizde yetkin ve saygın basın mensuplarının etkili çabaları; şehrimizin serpilmesine ve gelişmesine önemli katkılar sunuyor" dedi.

BAYRAMOĞLU'NDA 4 GÜNLÜK SEMİNER

Basın İlan Kurumu'nun valilik il basın ve halkla ilişkiler müdürleri için düzenlediği dört günlük eğitim semineri Kocaeli Darıca'daki Bayramoğlu Tatil Köyü'nde başladı. Program ilk olarak geçtiğimiz hafta Sakarya'da rutin denetimler esnasında uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Basın İlan Kurumu denetmeni Devrim Ersin Özergin için saygı duruşu ile başladı. Seminere, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Eriç, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Türkiye'de görev yapan valilik il basın ve halkla ilişkiler müdürleri katıldı. Büyükşehir Başkan Vekili Özak, seminer arasında gazeteciler ile sohbet etti.

ÖZAK: BASINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Bütün yayın organlarına eşit mesafede yaklaştıklarını belirten Başkan Vekili Özak, "Bir bakıma gazeteler, dergiler tarihe not düşen; güncel sayfalardır. Bağımsız ve güçlü bir basın, toplumun zihin açıklığına hizmet eder. Demokrasinin gelişmesi ve güçler ayrımı ilkesinin oturmasının güvencesidir. Basın, hakikatlerin anlaşılmasına, doğruların gerçekleşmesine önayak olur. Bugün Kocaeli'mizde yetkin ve saygın basın mensuplarının etkili çabaları; şehrimizin serpilmesine ve gelişmesine önemli katkılar sunmuş ve sunmaya devam etmektedir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özak, Basın Seminerine Katıldı - Son Dakika


Advertisement