Özak, Kilisli Öğrencileri Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Özak, Kilisli Öğrencileri Ağırladı

Özak, Kilisli Öğrencileri Ağırladı

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Darıcalı Yaşlılar Derneği ile birlikte Kilisli öğrencileri Seka Park'ta buluştu

30.05.2012 15:40

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin kardeş okul kapsamına aldığı Kilis Cemil Çetin İlköğretim Okulu öğrencilerini Seka Park'ta ağırladı. Yaşlılar ile birlikte Seka Parkı golf arabalarıyla dolaşan öğrenciler, unutamayacakları bir gün yaşadı.

BAŞKAN'A ÇİÇEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban ve yönetimi, Darıca Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun, Kilis Cemil Çetin İlköğretim Okulu öğrencileri, müdür ve öğretmenlerini Seka Park Otel de misafir etti. Seka Park'ta düzenlenen buluşma yemeğinde Kocaeli hakkında bilgiler veren Özak'a Dernek Başkanı Kudret Sekban çiçek takdim etti.

SEKA PARK'I ÇOK BEĞENDİLER

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, çocukların doyasıya eğlenmesi için Büyükşehir Belediyesi'ne ait golf arabalarını tahsis etti. Golf arabaları ile Seka Park'ı baştan sona gezen Kilisli ilköğretim öğrencileri, oyun guruplarında eğlendi, uçurtma tepesinden Körfez manzarasını izledi. Geziden memnun kalan öğrenciler ve yaşlılar Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

DOSTLUK KÖPRÜLERİ

Bu gezinin bir eğitim projesi olduğunu aktaran Özak. "Bu proje ile yaşlılar ile çocuklar bir araya gelerek bir kültürel kaynaşma ortamı buluyor. Kilis'ten gelen öğrencilerimiz ile buradaki kardeş okul arasında dostluk köprüleri kuruluyor. Öğrencilerimizin Kocaeli'yi güzel hatırlamalarını temenni ediyoruz" dedi. Darıca Mili Eğtim Müdürü Ali Öztosun ise "Öncelikle bizi bu güzel mekân da ağırlayan Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu projeye katkısı olan derneğimizi de tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özak, Kilisli Öğrencileri Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement