(Özel Haber) 45 Günlük Beyza Bebek, Kuvözde Yaşam Mücadelesi Veriyor - Son Dakika
Güncel

(Özel Haber) 45 Günlük Beyza Bebek, Kuvözde Yaşam Mücadelesi Veriyor

(Özel Haber) 45 Günlük Beyza Bebek, Kuvözde Yaşam Mücadelesi Veriyor

Tek yumurta ikizi olarak dünyaya gelen 45 günlük Beyza bebek, kalbinin yeterli seviyede gelişmemesi nedeniyle ikiz kardeşi Buket'ten ayrı, kuvözde yaşam mücadelesi veriyor.

27.11.2012 10:17

Tek yumurta ikizi olarak dünyaya gelen 45 günlük Beyza bebek, kalbinin yeterli seviyede gelişmemesi nedeniyle ikiz kardeşi Buket'ten ayrı, kuvözde yaşam mücadelesi veriyor. Minik Beyza'ın ailesi, Beyza bebeğin biran önce sağlığına kavuşması için bekliyor.

7 Ekim'de Şişli Etfal Hastanesinde doğan ikiz bebeklerden Beyza Bulut'un kalbinin yeterli şekilde büyümediği tespit edildi. Nefes alıp vermede yaşadığı problem nedeniyle kuvözde tutulan Beyza bebek, hastanede boş kuvöz bulunmadığı için Yenibosna Sefa Hastanesine nakledildi.

Gültepe'de oturan Beyza bebeğin anne-babası Yasemin-Naim Bulut çifti, bebeklerinin sağlığına kavuşması için ellerinden geleni yaptıklarını ancak maddi imkansızlıkların kendilerini zor duruma düşürdüğünü belirtti. Her gün hastaneye giderek Beyza bebek için anne sütü götürdüğünü ifade eden baba Naim Bulut, "Her gün hastaneye süt götürüyordum. Yine bir gün süt götürmek için kalktığımda arabamın kapının önünde olmadığını fark ettim. Arabamı da çaldılar. Şuan da hastaneye süt götürmek zorundayım. Ama neyle götüreyim bilmiyorum" dedi.

Beyza'nın annesi Yasemin Bulut ise yetkililerden yardım isteyerek "Her akşam gidip geliyoruz.

Maddi durumumuz yok. Komşulardan borç edip gidiyoruz her akşam. Eşim asgari ücret alıyor. Yetmiyor bize. Ev kirasını ödeyemiyoruz 2-3 aydır. Ev sahibi evden çıkın diyor. Bu kış günü nereye gidelim" diye konuştu.

Yasemin ve Naim Bulut çifti, kızları Beyza'nın bir önce iyileşerek aralarına dönmesini istediklerini belirttiler. Yaşadıkları maddi imkansızlıklar nedeniyle zor durumda olduğunu ifade eden Bulut ailesi, yetkililerden Beyza bebeğin tedavisi için yardım beklediklerini söylediler. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel (Özel Haber) 45 Günlük Beyza Bebek, Kuvözde Yaşam Mücadelesi Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement