(Özel Haber) 'Hıyarlı Baba'nın İçlikleri Soğuğa Birebir - Son Dakika
Güncel

(Özel Haber) 'Hıyarlı Baba'nın İçlikleri Soğuğa Birebir

(Özel Haber) \'Hıyarlı Baba\'nın İçlikleri Soğuğa Birebir

BKM Mutfak 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekibinde 'Hıyarlı Baba' karakteri ile üne kavuşan Şahin Irmak'ın skeçlerini canlandırırken giydiği yünlü içliklere Gaziantepliler yoğun ilgi gösteriyor.
BKM mutfak ekibinde Şahin Irmak'ın sempatik bir...

06.12.2013 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BKM Mutfak 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekibinde 'Hıyarlı Baba' karakteri ile üne kavuşan Şahin Irmak'ın skeçlerini canlandırırken giydiği yünlü içliklere Gaziantepliler yoğun ilgi gösteriyor.

BKM mutfak ekibinde Şahin Irmak'ın sempatik bir tipleme ortaya çıkarmak için giydiği yün ve pamuk karışımı içlikler, Gaziantep'te hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü günlerde sıkça tercih ediliyor.

Gaziantep'te 25 yıldır seyyar satıcılık yapan ve kışın gelmesi ile içlik satışının arttığını belirten Mustafa Güneş, "Seyyar satıcılık yapıyorum. Burada 5 yıldır içlik satıyorum. Havalar soğumaya başladı artık. İçliğin giyilmesi iyi olur. Pamukludur; sıcak tutar. Takımı var. Sadece alt ve ya üst olanı da var. Havalar soğuk olduğu için pantolonun ve gömleğin altından giyilebilir. Pantolonun altından giyildiğinde iz yapmaz. Gazianteplilerin hemen hemen hepsi bunu giyiyor. Fiyatlarımız uygun. 7 buçuk ila 10 lira arasında değişiyor fiyatlar. Bunlar pamuktan yapılıyor genelde ama yün olanları da var. Yün olanlar tabii ki daha pahalı" dedi.

Gaziantep Gaziler Caddesi'nde giyim işi ile uğraşan bir diğer esnaf Hüseyin Atilla ise, vatandaşlara, 'Paranızı doktora değil, içliğe verin' çağrısında bulunarak, "İçlik satışlarımız başladı. Kar atıştırıyor zaman zaman. İşlerde bir yoğunluk yok. Bu aralar işler durgun. Kış geldi. İçliklere karşı bir talep yoğunluğu var. Yoğunluk olacak inşallah. Olmasını bekliyoruz. Gazianteplilerin hemen hemen hepsi sever içliği çünkü soğuk bir memleketimiz var. İçlik elbisenin altından belli olmuyor. Hem pantolonun altından hem üst olarak giyilebilir. Pamukla yün karışımından oluşuyor. Yün katkısı olduğu için soğuğu geçirmez. Alt üst içlik fiyatlarımız 25 liradan başlıyor. Havalar soğuk geliyor. Vatandaşlarımız parayı doktora değil, içliğe versinler" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel (Özel Haber) 'Hıyarlı Baba'nın İçlikleri Soğuğa Birebir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement