Muhtar Adayından İlginç Kampanya - Son Dakika
Güncel

Muhtar Adayından İlginç Kampanya

İstanbul Fatih'te Silivrikapı Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Ali Bulut, seçilmesi halinde vatandaştan mühür ve imza parası almayacağını duyurdu.

20.03.2014 09:14  Güncelleme: 10:05

Fatih Silivrikapı Mahalle Muhtarlığı'na aday olan Mehmet Ali Bulut, ilginç bir kampanya başlatarak vatandaştan oy istedi. Seçilmesi halinde vatandaştan mühür ve imza parası almayacağına taahhütname hazırlayıp, noterden onaylatan Bulut, "Gerekirse maaşımı feda ederim" dedi.

NOTERDEN ALDIĞI EVRAKLA OY İSTİYOR

Belediye seçimleri ile birlikte yapılacak olan muhtarlık seçimlerinde adaylar ilginç kampanyalarla vatandaştan oy istiyor. Fatih Silivrikapı Mahalle Muhtarlığı'na aday olan Mehmet Ali Bulut, oldukça ilginç bir kampanya başlattı. Muhtarların, vatandaşlardan aldığı dosya masraflarını seçilmesi halinde hiçbir vatandaştan almayacağını belirten Bulut, bunu söylemekle kalmayıp bu vaadini noterde onaylattı. Vaadini kağıda döken ve altına imzasını atan Bulut, noterden aldığı evrakla vatandaşları ziyaret edip oy istiyor.

"HİÇBİR VATANDAŞTAN PARA ALMAYACAĞIM"

Hizmet aşkı ile yanıp tutuştuğunu belirten muhtar adayı Bulut, "Muhtar demek bulunduğu bölgenin mülki amiri demektir. Muhtar vatandaşla devlet arasında bir köprüdür. Biz göreve gelmemiz halinde hiçbir vatandaştan muhtarlık ücreti adı altında imza mühür parası almayacağız. Notere de taahhütname verdim ve onaylattım. Hiçbir vatandaştan para almayacağım" dedi.

"GEREKİRSE MAAŞIMI DA FEDA EDECEĞİM"

Devletin muhtarlara 870 TL maaş verdiğini belirten Bulut, "Bu para elektrik su giderlerini karşılar. Ben bütün finansmanımı hazırladım. Gerekirse maaşımı da feda edeceğim. Ben vatandaşa hizmet etmek istiyorum. Benim bulunduğum mahallenin nüfusu 23 bindir. Bugün bir vatandaşın senede 2 defa muhtarlığa işi düşmüş olsa 23'ü 2 ile çaptığında 46 bin yapar. 6 bin kişi fakir fukara olsa bunlardan para alınmasa geriye 40 bin lira kalır. 40 bini 5 lira ile çarparsak senelik 200 bin lira para yapar. Bir muhtarın aylık 15 bin geliri vardır. Biz bu 15 bini kesinlikle vatandaşın cebinden çıkarmayacağız" diye konuştu.

Muhtar Adayından İlginç Kampanya
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Muhtar Adayından İlginç Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • WİFİCİ: Mahhalleyee WİFİ Çeksnn Oylarn 2 katını almazsaa O zmn :D 15 0 Yanıtla
  • objektif: hizmet budur keşke belediye başkanlarıda partisiz olsa. 13 0 Yanıtla

Advertisement