Park Kavgası İşyeri Baskınıyla Son Buldu - Son Dakika
Güncel

Park Kavgası İşyeri Baskınıyla Son Buldu

Park Kavgası İşyeri Baskınıyla Son Buldu

Taksim'de park meselesi yüzünden aralarında tartışma çıkan bir vatandaş ile bir büfecinin kavgası işyeri baskınıyla son buldu.

28.10.2013 09:27  Güncelleme: 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taksim'de park meselesi yüzünden aralarında tartışma çıkan bir vatandaş ile bir büfecinin kavgası işyeri baskınıyla son buldu. Tartışma sırasında ticari taksi şoförleri olan arkadaşlarını çağıran vatandaş işyerini yerle bir etti.

Olay, Beyoğlu Abdülhak Hamit Caddesi üzerinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir vatandaş ile bir büfe sahibi arasında park meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine vatandaş taksicilik yapan bazı arkadaşlarını arayarak yardım istedi. Çağrı üzerine işyerinin önüne gelen çok sayıda ticari taksi şoförü işyerine baskın düzenledi. Önce işyeri sahibi ile tartışan taksiciler ardından ellerine geçirdikleri sandalye ve dubalarla işyerinin pencerelerini yerle bir etti. Ellerindeki malzemelerle büfeye saldıran taksiciler, büfecinin de hafif şekilde yaralanmasına neden oldu. Yaklaşık 10 dakika süren kavganın ardından taksi şoförleri olay yerinden uzaklaşırken işyerinde maddi çapta hasar oluştu.

İhbarın ardından olay yerine gelen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, işyerinde inceleme başlattı. Saldırı sırasında yaralanan işyeri sahibi "Mekanıma saldırdılar, kolumu kestiler, beni bıçakladılar. Sokak ona aitmiş, sokağın sahibi oymuş" diyerek tepkisini dile getirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Park Kavgası İşyeri Baskınıyla Son Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement