Özel Medıcabıl Hastanesi 6. Yılını Kutladı - Son Dakika
Güncel

Özel Medıcabıl Hastanesi 6. Yılını Kutladı

Özel Medıcabıl Hastanesi 6. Yılını Kutladı

Bursa'nın en önemli sağlık kuruluşlarından biri haline gelen Özel MEDICABIL Hastanesi, 6. yaşını hastanede düzenlenen törenle kutladı.

14.01.2016 10:24  Güncelleme: 10:25

Kurulduğu 2011 yılından bu yana Bursa'ya hizmet veren ve aldığı belgeler ile adından söz ettiren Özel MEDICABIL Hastanesi, 6. yılını konferans salonunda düzenlediği etkinlikle kutladı. Açılış konuşmasını yapan Özel MEDICABIL Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen 6. yıla ulaştıkları için çok mutlu olduğunu belirtti.

Devamlılık çok önemli…

Prof. Dr. Bilgen sözlerini şöyle sürdürdü: "En başından beri büyük özverilerle kurduğumuz ve bugüne kadar gelmesini sağladığımız bu hastanenin kuruluşunun 6. yılını kutluyoruz. Uzun bir yolculuğa çıktık aslında. En başta 150 yıl gibi bir hedef koyduk ve bunun gerçekleşmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu işlerde devamlılık çok önemlidir. Bunun için daha doğru, daha iyi, daha verimli iş yapan mantıkla ilerletmemiz lazım" dedi.

150 yıl hedefi ile yola çıktıklarını her fırsatta dile getirdiğini söyleyen Prof. Dr. Bilgen sözlerini şöyle sonlandırdı: "Bizim hedefimiz 150 yıl. Bunu her fırsatta söylemeye çalışıyorum. İnşallah bizden sonraki neslin bunu tamamlama fırsatı olur ve gururla bugünleri anlatırlar. Hepimiz burada bilimsel doğrular içerisinde bir şeyler yapmaya ve üretmeye çalışıyoruz. Bunu kurulduğumuz günden beri yapıyoruz. O sebeple hep birlikte hastanemizi gerek Bursa'da gerekse ülke genelinde oldukça bilinir bir hale getirdik ve bu istikrarla devam edersek 150 yıl hedefimize ulaşabiliriz. Bu hastanenin varoluşunda ve devamında emeği geçen, geleceği konusunda umutlarını yeşerten, ürettikleriyle bizleri ayakta tutacak olan herkese çok teşekkür ederim."

Bu hepimizin başarısı…

Özel MEDICABIL Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen'in ardından sözü alan Özel MEDICABIL Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Oya Kutlay da şunları ifade etti: "Geldiğimiz noktada hepinizin ciddi bir katkısı var. Böyle organizasyonlarda başarı bir kişinin tek başına elde edebileceği bir şey değildir. Ancak bireysel yarışlarda bu mümkündür ki orda bile görünmez birçok kahraman vardır. Ancak burada görünmeyen kahraman yok, hepinizin yaptığı her gün her an ortada. Sağlık sektörü gibi zor bir sektörde çalışmamıza rağmen hasta şikayetlerimiz son derece az durumda. Bu ekip mümkün olduğunca değişmeksizin, kalite anlayışıyla çalışırsa, çok daha büyük hedeflere hep birlikte ulaşacağımızı düşünüyorum.

Özel MEDICABIL Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen ve Özel MEDICABIL Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Oya Kutlay'ın ardından Prof. Dr. Aysun Yılmazlar, Başhemşire Ayşe Yıldırım, Prof. Dr. Gayyur Kurap, Op. Dr. Recai Özdemir de bu özel günden duydukları memnuniyetleri dile getirdi.

Konuşmaların ardından hep birlikte 6. yıl pastası büyük bir coşku içerisinde kesildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özel Medıcabıl Hastanesi 6. Yılını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement