Özgürlükler Adası Dünyaca Ünlü Sanatçıları Ağırlamaya Hazırlanıyor! - Son Dakika
Güncel

Özgürlükler Adası Dünyaca Ünlü Sanatçıları Ağırlamaya Hazırlanıyor!

Özgürlükler Adası Dünyaca Ünlü Sanatçıları Ağırlamaya Hazırlanıyor!

Avrupa'nın en büyük kültür ve müzik festivallerinden biri olan Sziget Festivali, 8-15 Ağustos tarihleri arasında dünyaca ünlü isimleri özgürlükler adasında buluşturacak!

25.06.2018 09:40

Eşsiz konserleriyle 450 binden fazla müziksevere eğlence ve müzik dolu muhteşem bir atmosfer sunacak festivalde Kendrick Lamar, Dua Lipa ve Lana Del Rey gibi isimler sahne alacak. Türkiye'den ise Ezhel festivalde müzikseverlerle bir araya gelecek. Festivalin seyahat paketi satışları ise Sziget Türkiye'nin resmi seyahat sponsoru www.tripoki.com seyahat portalı üzerinden devam ediyor. Türk festivalciler, Tripoki ve Sziget Türkiye'nin işbirliğiyle bu sene ilk kez Sziget Festivaline otobüsle de gidebilecek.

Kendrick Lamar, Dua Lipa, Ezhel, Arctic Monkeys, Lana Del Rey, Gorillaz, Kygo, BaBa ZuLa ve daha yüzlercesi... Avrupa'nın en büyük kültür ve müzik festivallerinden biri olan Sziget Festivali müziğin dev isimlerini özgürlükler adasında 450 binden fazla müzikseverle buluşturmaya hazırlanıyor.Yaza damga vuracak festivalin seyahat paketi satışları ise Sziget Türkiye'nin resmi seyahat sponsoru www.tripoki.com seyahat portalı üzerinden devam ediyor. Festival için güçlerini birleştiren Sziget Türkiye ve Tripoki, bu sene ilk kez festival için otobüs de kaldıracak. Yaklaşık 20 saat sürmesi planlan otobüs seyahatinde, yol boyunca birbirinden harika lokasyonlarda küçük molalar verilecek. Sziget Festivali, her yıl olduğu gibi Budapeşte'de Tuna Nehri üzerindeki 108 hektar ormanlık alan Óbudai-sziget'te düzenlenecek. Sziget Festivali, Avrupa'nın en iyi festivallerinden biri olarak gösteriliyor.

Tüm seyahat ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra dünyanın dört bir ucundan farklı etkinliklere bilet ve etkinlik paketi sunan ve Sziget Türkiye'nin resmi seyahat sponsoru Tripoki, tüm kredi kartı sahiplerine de 9'a kadar diledikleri sayıda taksit imkanı veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özgürlükler Adası Dünyaca Ünlü Sanatçıları Ağırlamaya Hazırlanıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement