Pakdemirli'nin Kızı Ölü Bulundu (2) - Son Dakika
Güncel

Pakdemirli'nin Kızı Ölü Bulundu (2)

Pakdemirli\'nin Kızı Ölü Bulundu (2)

Arama YAPILMIŞ ANCAK BULUNAMAMIŞ İzmir'in Torbalı İlçesinde, Eski Başbakan Yardımcısı Ekrem Pakdemirli'nin kızı 54 yaşındaki Ayşe Pakdemirli Anlatıcı'nın dere yatağında ölü bulunmasının ardından, merhum Ekrem Pakdemirli'nin eşi Nuran Pakdemirli'nin kızından haber alamaması, telefonlarına da cevap vermemesi üzerine geçen 20 Ocak'ta İzmir'in Karşıyaka İlçesi'ndeki Bostanlı Polis Merkezi'ne kayıp başvurusu yaptığı öğrenildi.

26.01.2016 17:00

Arama YAPILMIŞ ANCAK BULUNAMAMIŞ

İzmir'in Torbalı İlçesinde, Eski Başbakan Yardımcısı Ekrem Pakdemirli'nin kızı 54 yaşındaki Ayşe Pakdemirli Anlatıcı'nın dere yatağında ölü bulunmasının ardından, merhum Ekrem Pakdemirli'nin eşi Nuran Pakdemirli'nin kızından haber alamaması, telefonlarına da cevap vermemesi üzerine geçen 20 Ocak'ta İzmir'in Karşıyaka İlçesi'ndeki Bostanlı Polis Merkezi'ne kayıp başvurusu yaptığı öğrenildi.

Ayşe Pakdemirli Anlatıcı'nın cesedi bulunduğunda kendisine ulaşılamayan ve kayıp olduğu sanılan eşi Rüştü Anlatıcı'nın da işleri için bir süredir Ankara'da olduğu ortaya çıktı. Acı haberi alan Rüştü Anlatıcı, İzmir'e dönmek üzere Ankara'dan yola çıktı.

ARACIYLA BELE KAPILDIĞI SANILIYOR

Bu arada İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopside Ayşe Pakdemirli Anlatıcı'nın bedeninde herhangi bir kesici delici alet veya ateşli silah yarasına rastlanmadığı, kolunda vahşi hayvan ısırığı olduğu, kesin ölüm nedeninin belirlenemediği, bu nedenle detaylı otopsi için örnekler alındığı öğrenildi. Otopsinin ardından Ayşe Pakdemirli Anlatıcı'nın cenazesi ailesine teslim edildi.

Ayşe Pakdemirli Anlatıcı'nın cenazesi Mezarlıklar Müdürlüğü Morgu'na getirildi. Ayşe Pakdemirli Anlatıcı'nın kardeşleri Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli ile Bekir Pakdemirli, ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan ve bazı partililer de Mezarlıklar Müdürlüğü'ne geldi.

Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, "Yaklaşık bir haftadır kendisinden haber alamıyorduk, çiftlikte kalıyordu. Sanırım, aracı sel sularına kapılmış. Güvenlik birimlerine konuyla ilgili bilgi vermiştik. Hatta o bölgede arama da yapıldı fakat araç kanalın görünmeyen yerinde olduğundan fark edilememiş. Evli ve bir kızı vardı. Kaza dışında başka bir ihtimal olduğunu da düşünmüyoruz" dedi.

Ayşe Pakdemirli Anlatıcı'nın yarın Balçova'daki Uğur Camii'nde öğlen düzenlenecek cenaze töreninin ardından Yukarı Balçova Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi. - İlçesinde

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pakdemirli'nin Kızı Ölü Bulundu (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement