Pakpen İstanbul Pıpexpo Eurasıa 2013 Fuarı'nda - Son Dakika
Güncel

Pakpen İstanbul Pıpexpo Eurasıa 2013 Fuarı'nda

Pakpen İstanbul Pıpexpo Eurasıa 2013 Fuarı\'nda

Pakpen Pakplast markası ile İstanbul Pıpexpo Eurasıa 2013 Fuarı'na katıldı.

20.05.2013 15:06

Pakpen, boru üretimindeki markası olan Pakplast ile 16- 19 Mayıs tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstanbul PIPEXPO Eurasia 3. Boru, Pompa, Vana, Filtre Endüstrisi Fuarı'na katıldı. Fuar kapsamında Tesisat İnşaat Malzemeciler Derneği tarafından düzenlenen "2013 Boru Sektörü Özel Ödülü" bu yıl sektöre yaptığı katkılardan dolayı Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza'ya takdim edildi.

Yapı sektöründe PVC profil, yalıtım ve boru ürünlerini bir arada üretebilen tek firması Pakpen A.Ş., Pakplast markasıyla 3.'cüsü düzenlenen İstanbul PIPEXPO Eurasia 3. Boru, Pompa, Vana, Filtre Endüstrisi Fuarı'na katıldı. Pakpen Konya Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan toplam 300bin metrekarelik üretim tesislerinin 120 bin metrekarelik bölümünde, maliyeti 70 milyon Euro'yu bulan yatırımla kurduğu 2 ayrı boru üretim tesisi ile üretim yapıyor.

'Boru Sektörü Özel Ödülü' bu yıl Mehmet Tuza'ya takdim edildi

Tesisat İnşaat Malzemeciler Derneği TİMDER tarafından PIPEXPO Boru Fuarı'nda düzenlenen geleneksel "2013 Boru Sektörü Özel Ödülü" bu yıl sektör duayenlerinden Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza'ya verildi. Ödülü takdim eden TİMDER Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Ali Tung 'Meslek hayatına baba mesleği olan çeşmecilik ile başlayıp, bugün Pakpen A.Ş.'yi ülkemiz hizmetine sunarak, sektörümüzün gelişmesi adına değerli katkılarda bulunmasından dolayı bu yıl 'Onur Ödülü'nü oybirliği ile Mehmet Tuza'ya verme kararı aldık. TİMDER adına Mehmet Tuza'ya başarılarının devamını diliyorum' diye konuştu.

Ödülü alırken konuşma yapan TUZA 'Ben aslında çeşmeciyim, tesisatçıyım. Şimdi bir sanayici olarak sektörümüzün büyümesi için her yıl yatırımlarımızı büyütüyor, ekibimle beraber var gücümüzle çalışıyoruz. Bu ödülü Pakpen ailesi adına alıyor ve teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.

Fuarda aynı zamanda TİMDER ve İstanbul Doğalgaz Tesisatçıları Derneği tarafından düzenlenen seminere de sponsor olan Pakplast, ödül töreninden sonra 200'ü aşkın tesisat ustasına ürünlerini tanıtırken, sağladığı avantajları anlattı.

Pakplast standına büyük ilgi

Geniş bir ürün yelpazesine sahip Pakplast; altyapı ve iç tesisat boru sistemlerinde kullanılmak üzere polietilen borular, polipropilen borular ve ek parçaları, alüminyum folyolu polipropilen borular ve ek parçaları, kompozit borular ve ek parçaları, yerden ısıtma ve mobil sistem (PEX ve PE-RT BORU), bina içi polipropilen atık su boruları ve ek parçaları, poietilen doğalgaz boruları ile kendinden muflu ve mufsuz korige altyapı boruları ve ek parçalarını üretiyor.

Türk boru sektörünün dünyaya açılmasında farklı işbirlikleri sağlayan PIPEXPO'nun önemine dikkat çeken Pakpen A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, "Pakpen A.Ş olarak 3.kez PIPEXPO Fuarı'na katıldık. 2011 yılında 72 ülkeden 60.841 kişinin fuarı ziyaret ettiğini biliyoruz. Yabancı katılımcıların fuara olan ilgisi bizi memnun ediyor. Pakplast olarak Türkiye'deki tüm gaz dağıtım şirketleri tarafından onaylanmış tek markayız. Fabrikamızda tam otomasyon teknolojisi kullanıyoruz ve sıfır insan hatasıyla üretim yapıyoruz. Özellikle hedef pazarlarımızın katılımını beklediğimiz bu fuar ile Pakplast markamızın ürünlerini ve kalitesini birebir tanıtma fırsatı yakaladık" dedi.

Boru üretiminde Avrupa'nın en genç teknolojisine sahip ve en büyük üreticilerinden biri konumunda olan Pakplast'ın ürettiği borular bugüne kadar yurt içinde ve dışında içme suyu, sulama, kanalizasyon, yağmursuyu, endüstriyel hatlar ve iç tesisat boru sistemlerinde çok sayıda projede kullanıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pakpen İstanbul Pıpexpo Eurasıa 2013 Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement