Palandöken'de Yarıyıl Tatili Bereketi - Son Dakika
Güncel

Palandöken'de Yarıyıl Tatili Bereketi

Palandöken\'de Yarıyıl Tatili Bereketi

Doğu'daki kayak merkezlerinden Palandöken'de, pistleri dolduran yerli ve yabancı turistler kayağın keyfini yaşadı.

08.02.2014 18:28  Güncelleme: 12:14

Doğu'daki kayak merkezlerinden Palandöken'de, pistleri dolduran yerli ve yabancı turistler kayağın keyfini yaşadı.

Kar kalınlığı 45 santimetre olan Palandöken Kayak Merkezi'nde, İran, Polonya, Rusya, Ukrayna, Gürcistan ve Azerbaycan ile Türkiye'nin farklı illerinden gelen yerli ve yabancı turistler, güzel vakit geçirmeye çalışıyor.

Toplam 21 pistin ve bütün liftlerin açık olduğu Palandöken'de, yarıyıl tatilini fırsat bilen çocukların aileleriyle kızak kayması güzel görüntü oluşturdu.

Acemi pistini de dolduran tatilciler, düşe kalka kayak yapmaya çalıştı. Yarıyıl tatili dolayısıyla Palandöken'deki oteller yüzde 100 doldu.

Polat Otel ön büro müdürü Ahmet Baykal, AA muhabirine, çok iyi bir sezon geçirdiklerini belirterek, özellikle yarıyıl tatili boyunca otellerin dolu olduğunu söyledi.

Son günlerde İranlıların yoğun ilgi gösterdiğini anlatan Baykal, "Yeni rezervasyonlar alıyoruz. Dolu dolu bir sezon geçiriyoruz. Türkiye'de kayak sezonunu ilk açan merkeziz ve inşallah en son biz kapatacağız" diye konuştu.

Kıbrıs'tan da 30 kişilik kafilenin geleceğini anlatan Baykal, "Misafirlerimize en kaliteli hizmeti sunmaya çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Palandöken'de Yarıyıl Tatili Bereketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement