Papandreu ve Oran, Gezi Parkı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Papandreu ve Oran, Gezi Parkı'nı Ziyaret Etti

Papandreu ve Oran, Gezi Parkı\'nı Ziyaret Etti

Sosyalist Enternasyonal Başkanı Papandreu: "Bunun (Gezi Parkı'nın), yurttaşlarımızın tüm dünyada söz sahibi olma, daha iyi bir gelecek yaratma, kendi kaderlerini belirleme gücünün sembolü ol...

12.11.2013 11:44

Sosyalist Enternasyonal Başkanı Yorgo Papandreu ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Gezi Parkı'nı ziyaret etti.

Sosyalist Enternasyonal Konsey Toplantısı için İstanbul'da bulunan Papandreu, Umut Oran ile Gezi Parkı'na, Divan Oteli tarafından girdi. Papandreu, bir çam fidanını, parkın bu bölümüne dikti. Oran ve Papandreu, birlikte fidanın can suyunu verdi.

Papandreu, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'ye her zaman bir arkadaş, bir komşu olarak geldiğini ve ilişkilerin iyileştirilmesi için çaba gösterdiğini söyledi.

Türkiye'ye her gelişinde, birlikte daha değişik, daha farklı ve daha iyi dünya kurma fikrini vurguladığını dile getiren Papandreu, demokrasinin, her zaman herkesin katıldığı bir fikir olduğunu belirtti.

Papandreu, "Hepimiz, söz sahibi olmak için bütün haklara sahibiz ve hep birlikte farklı bir dünya yaratabiliriz. Bunun (Gezi Parkı'nın), yurttaşlarımızın tüm dünyada söz sahibi olma, daha iyi bir gelecek yaratma, kendi kaderlerini belirleme gücünün sembolü olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Papandreu ve Oran, parkı ziyaret ettikten sonra devam eden Sosyalist Enternasyonal Konsey Toplantısı'na katılmak üzere Hilton Oteli'ne gitti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Papandreu ve Oran, Gezi Parkı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement