Papia ile Kalite Anlayışı Değişiyor - Son Dakika
Güncel

Papia ile Kalite Anlayışı Değişiyor

Papia ile Kalite Anlayışı Değişiyor

Gülen Karaman ile oyuncu Hazım Körmükçü'nün seslendirmesiyle sunulan gizemli sahneleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

18.01.2013 16:08

KALİTE YARIM YAŞANIR MI?

Papia'nın "Kalite Yarım Yaşanır mı?" reklam filmi, tiyatro oyuncusu ve televizyon dizilerinin önemli sesi Gülen Karaman ile oyuncu Hazım Körmükçü'nün seslendirmesiyle sunulan gizemli sahneleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Türkiye'de ilk kez Papia tarafından kullanılan "B-side teknolojisi" ile "en dolgun" yaprak özelliğine sahip Papia Tuvalet Kağıdının önü ve arkası aynı olan ilk ve tek tuvalet kağıdı olma özelliği, lüks tercihler olarak bilinen objelerden tek taş yüzük, antika bir vazo ve şık bir çantanın yarım haliyle reklamda vurgulanıyor. Finlandiya'da hazırlanan yeni Papia reklam filmi, tüketiciye "Sizce kalite yarım yaşanır mı?" diye sorarak, Türkiye'nin en dolgun tuvalet kağıdını Papia`ya yakışan estetik bir tonda sunarken, "üst düzey kaliteye" atıfta bulunuyor.

Papia, modern tasarımlı ambalajı, Türkiye'de ilk kez kullanılan B-side teknolojisi ile "en dolgun yaprak" ve "en kaliteli ürün" özelliklerinin yanı sıra yepyeni bir reklam kampanyasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. "Kalite Yarım Yaşanır mı?" sloganıyla tüketicisi ile buluşan Papia'nın reklam kampanyası da, markanın üst düzey kalite anlayışını teknolojiyle buluşturma anlayışına uyum sağlayan görüntüler içeriyor.

Kala Film ve Trix FX Helsinki tarafından ortak olarak çalışılan reklam filminde, Papia'nın kendine güvenen, kaliteli, güçlü marka imajı ön planda yer alıyor.

Lüks olarak bilinen tek taş yüzük, antika bir vazo ve şık bir çantanın yarım olarak görüldüğü reklam filminde, tiyatro oyuncusu ve ünlü seslendirme sanatçısı Gülen Karaman'ın gizemli sesiyle "Sizce kalite yarım yaşanır mı?" sorusu tüketiciye soruluyor.

Hazırlıkları 20 gün süren ve Finlandiya'da üst düzey teknoloji ile hazırlanan reklam filminin yönetmenliğini Hüseyin Bilir yaptı. Vietnam Kreatif Ajans Başkanı Tibet Sanlıman tarafından planlanan reklam filminin yaratıcı yönetmenliğini Gürkan Günaydın üstlendi. Erdem Güngör'ün senaryosunu yazdığı reklam filminin sanat yönetmenliğini Umut Kısa gerçekleştirdi.

Papia'nın "Kalite Yarım Yaşanır mı?" konulu reklam filmi 15 Ocak 2012 tarihinden itibaren yayınlanmaya başladı.

Reklam Filmi Künyesi:

Reklamveren : Hayat Kimya

Reklamveren Temsilcisi: Aysel Aydın, Gül Yeşilay

Reklam Ajansı: Vietnam

Yaratıcı Yönetmen: Gürkan Günaydın

Metin Yazarı: Erdem Güngör

Sanat Yönetmeni: Umut Kısa

Müşteri İlişkileri: Efe Aksoy

Ajans Prodüktörü: Begüm Baran

Yönetmen: Hüseyin Bilir

Yapım Şirketi: Kala Film

Post Prodüksiyon: Trix FX Helsinki

Dublaj Sanatçısı: Gülen Karaman, Hazım Körmükçü

Papia'yla ilgili daha fazla bilgi alabilmek için www.facebook.com.tr/papia adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Papia ile Kalite Anlayışı Değişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement