Paris'te Öldürülen Söylemez'in Cenazesi Mersin'de - Son Dakika
Güncel

Paris'te Öldürülen Söylemez'in Cenazesi Mersin'de

Paris'teki saldırıda öldürülen 3 PKK'lı kadından Leyla Söylemez'in naaşı defnedilmek üzere Mersin Nur Camii'ne getirildi.

18.01.2013 12:44  Güncelleme: 12:53

Paris'teki saldırıda öldürülen 3 PKK'lı kadından Leyla Söylemez'in naaşı defnedilmek üzere Mersin Nur Camii'ne getirildi.

Dün Diyarbakır'da düzenlenen törenin ardından naaşları memleketlerine gönderilen Söylemez'in cenazesi 600 araçlık bir konvoyla şehir girişinde karşılanarak Kurdali Mahallesi'ndeki Nur Camii'ne getirildi. Camii ve çevresinde 5 bin kişiyi aşkın bir kalabalık toplandı. Söylemez'in cenazesi Cuma namazını müteakiben Güney Kent Mezarlığı'nda defnedilecek. Cenaze için BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'la birlikte BDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, BDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane, BDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, BDP Adana Milletvekili Murat Bozlak, BDP Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü de Mersin'de bulunuyor. Diğer taraftan şehirde dünden bu yana cenaze için çalışmalar yürütüldüğü, alınan geniş çaplı güvenlik önlemleri çerçevesinde çevre illerden de güvenlik güçlerinin Mersin'e kaydırıldığı bildirildi.

Söylemez'in defnedileceği Güneykent Mezarlığı'nda BDP'li Demirtaş da bir konuşma yapacak. - Ankara

Paris\'te Öldürülen Söylemez\'in Cenazesi Mersin\'de
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Paris'te Öldürülen Söylemez'in Cenazesi Mersin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement