Penaltılar Kaymakam Doğan ve Milletvekilleri Yemişçi ile Köprülü'den - Son Dakika
Güncel

Penaltılar Kaymakam Doğan ve Milletvekilleri Yemişçi ile Köprülü'den

Penaltılar Kaymakam Doğan ve Milletvekilleri Yemişçi ile Köprülü\'den

Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen "1. Gazeteciler Kupası" renkli görüntülere sahne oldu.

02.11.2013 15:01  Güncelleme: 09:00

Final maçının başlangıç vuruşunu yapan Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan ile Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi ve kupa törenine katılan Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü penaltı atışı yaparak kaleleri gol ile buluşturdu.

Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve Tekirdağ yolu üzerindeki Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumu'nda iki gün şeklinde oynanan "1. Gazeteciler Kupası" renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvanın final maçının başlangıç vuruşunu yapan Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan ile Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, SultanköyBelediye spor'un kalecisine penaltı atışı gerçekleştirdiler.

Kaymakam Doğan ve Milletvekili Yemişçi'den Gol

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan eski bir futbolcu olduğunu söyleyerek penaltı atışı noktasına konan topu fileler ile buluşturarak gole çevirdi. Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi'de penaltı noktası üzerinden atışını gerçekleştirdiği topu fileler ile buluşturarak golünü attı. Kaymakam Doğan ve Milletvekili Özlem Yemişçi, attıkları golün ardından SultanköyBelediyespor kalecisine teşekkür etti.

Milletvekili Köprülü'den Penaltı ve Gol

Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü'de Kocaeli'ndeki bir programı sonrasında ayağının tozu ile "1. Gazeteciler Kupası"nınkupa törenine katıldı. Milletvekili Köprülü, Gençlerbirliğispor'un Teknik Direktörü Al Ekber Berker'e birinci olmaları nedeniyle plaketini vermesinin ardından keleye penaltı atışı gerçekleştirdi. Kaleciye penaltı atışı gerçekleştiren Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve CHP Çorlu Belediye Başkan aday adayı Ayhan Civan, attıkları penaltı vuruşlarını gole çevirdiler.

"Teşekkür Ediyorum"

"1. Gazeteciler Kupası"nın renkli görüntülere sahne olduğunu söyleyen Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre; "İki gün boyunca süren "1. Gazeteciler Kupası"na katılan tüm protokol üyelerimize, aday adaylarımıza, oda başkanlarına, kurum ve kuruluşların müdürleri ile tüm sporseverlere teşekkür ediyorum. Çorlu Gazeteciler Derneği yönetimimiz ve üyelerimizin destek ve katkıları ile emeklerine teşekkürü bir borç biliyorum. Amacımız kamuoyunun dikkatine spora yöneltmek ve bölgemizdeki amatör spor kulüplerine gereken desteğin verilmesini sağlamak ve arttırılmasını sağlamaktı. Çorlu Gazeteciler Derneği olarak gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonla hem bölgemizde ilk ve farklı bir etkinlik düzenledik hem de Çorlu Gazeteciler Derneği'nin farkını ortaya koyduk" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Penaltılar Kaymakam Doğan ve Milletvekilleri Yemişçi ile Köprülü'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement