Pençe-Kilit Operasyonu'nda bir asker şehit oldu - Son Dakika
Güncel

Pençe-Kilit Operasyonu'nda bir asker şehit oldu

Pençe-Kilit Operasyonu\'nda bir asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonucu yaralanan askerlerden birinin şehit olduğunu bildirdi. Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Operasyonlar devam ederken, hayatını kaybeden şehide Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlere ise acil şifalar diliyoruz.

09.08.2023 21:51

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonucu yaralanan askerlerden birinin şehit olduğunu bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, taciz ateşinde yaralanan Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir'in, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştüğü belirtildi.

Bölgede operasyonların devam ettiği aktarılan açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralanan ve tedavisi devam eden kahraman silah arkadaşlarımıza da acil şifalar dileriz." ifadesi kullanıldı.

Bugün, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonucu, Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş ile Uzman Çavuş Kemal Özek şehit düşmüş, yaralanan 3 asker hastaneye kaldırılmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Pençe-Kilit Operasyonu'nda bir asker şehit oldu - Son Dakika


Advertisement