Pınarbaşı'nda Halk Aşıkları Şöleni - Son Dakika
Güncel

Pınarbaşı'nda Halk Aşıkları Şöleni

Pınarbaşı\'nda Halk Aşıkları Şöleni

Kayseri Valiliği, Pınarbaşı Belediyesi ve Kayseri Halk Ozanları Kültür Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği 3. Uluslararası Halk Aşıkları Şöleni, renkli geçti.

27.12.2015 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Valiliği, Pınarbaşı Belediyesi ve Kayseri Halk Ozanları Kültür Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği 3. Uluslararası Halk Aşıkları Şöleni, renkli geçti.

Pınarbaşı Belediye Düğün Salonu'nda 2 gün devam eden şenliklere, Pınarbaşı Kaymakamı Mehmet Haşim Çelik ve Belediye Başkanı Dursun Ataş, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, İran ve Yunanistan'dan ozanların misafir olduğu geceye, Türkiye'nin değişik illerinden toplam 59 aşık, ozan ve şair de renk kattı. Belediye Başkanı Dursun Ataş, "Böyle anlamlı bir şölene ev sahipliği yapmaktan son derece mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu şekilde sosyal öneme sahip projeleri, asli görevlerimizden asla ayırmadık, her zaman en önde olmaya çalıştık. Şahsım ve kurumum böyle anlamlı organizasyonlara her zaman destek verecektir. Görmekteyiz ki bugün aramızda Türkiye'nin doğusundan, batısından, güneyinden, kuzeyinden her bölgesinden çok önemli değerlerimiz bulunmakta. Bizler bir bütünün ayrılmaz parçalarıyız. Et, tırnak gibiyiz. Bizleri ayrıştırmaya çalışanların karşısına, böyle organizasyonlarla ve ortak değerlerimizle dimdik çıkacağız. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın" dedi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pınarbaşı'nda Halk Aşıkları Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement