Pitch ilk Sezonuyla FOXLIFE'ta - Son Dakika
Güncel

Pitch ilk Sezonuyla FOXLIFE'ta

Pitch ilk Sezonuyla FOXLIFE\'ta

Erkeklerin oynadığı Major League Baseball'un ilk kadın oyuncusu olan Ginny Baker'ın rakipleri ve takım arkadaşlarıyla mücadelesini konu alan Pitch ilk sezon bölümleriyle 8 Eylül'den itibaren her cuma saat 20.15'te FOXLIFE'ta

06.09.2017 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yetenekli beyzbol oyuncusu Ginny Baker, San Diego Padres'de oynaması için teklif aldığında hem Major League Baseball'da oynayan ilk kadın olmayı başarır hem de kendisini bir anda şöhretin zirvesinde bulur. Kendisini takım arkadaşlarına ispatlamayı görev edinen Ginny ile takımın kaptanlığını üstlenen Mike, hızla bağ kurmayı başarsa da takımda bir kadın oyuncu olmasından hoşlanmayan diğer oyuncular tansiyonu her geçen gün yükseltmektedir. Hem rakiplerine karşı hem de takım arkadaşlarına karşı üzerindeki baskı ve beklentiyle mücadele etmek zorunda kalan Ginny'nin mücadelesini anlatan "Pitch", yepyeni bir yolculuğa koyulan bir sporcunun inişli çıkışlı ruh halini gözler önüne seriyor.

Pitch ilk sezon bölümleriyle 8 Eylül'den itibaren her cuma saat 20.15'te FOXLIFE ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pitch ilk Sezonuyla FOXLIFE'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement