PKK'nın sözde kadın sorumlusu, TSK ve MİT'in operasyonunda öldürüldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

PKK'nın sözde kadın sorumlusu, TSK ve MİT'in operasyonunda öldürüldü

PKK\'nın sözde kadın sorumlusu, TSK ve MİT\'in operasyonunda öldürüldü
21.10.2021 07:56  Güncelleme: 08:00

TSK ve MİT'in 8 Ekim'de Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirdiği ortak operasyonda, terör örgütü PKK'nın sözde kadın sorumlusu Taybet Bilen'in öldürüldüğü belirtildi. Bilen'in, Mahmur kampına giderken öldürüldüğü bildirildi.

Terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak 8 Ekim'de örgüte ağır bir darbe daha vuruldu.

SİHA'LARLA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

TSK-MİT ortak operasyonunda nokta atışıyla etkisiz hale getirilen PKK'lı teröristlerden birinin Şırnak'ın Uludere ilçe nüfusuna kayıtlı terör örgütü PKK/YJA sözde komutanlarından Şilan Goyi kod adlı Taybet Bilen olduğu açıklandı.

MAHMUR'A GEÇECEKTİ

Sabah'ın haberine göre sözde kadın sorumlusu SİHA ile gerçekleştirilen operasyonla öldürülürken, teröristin bulunduğu araçta, aynı zamanda Gara bölgesi sorumlularının da yer aldığı öğrenildi. Bilen'in ise operasyon sırasında Mahmur kampına gittiği ortaya çıktı.

Son Dakika Güncel PKK'nın sözde kadın sorumlusu, TSK ve MİT'in operasyonunda öldürüldü - Son Dakika


Advertisement