Platonik Aşık Dayağı Türkan'ı Komalık Etti (2) - Son Dakika
Güncel

Platonik Aşık Dayağı Türkan'ı Komalık Etti (2)

Platonik Aşık Dayağı Türkan\'ı Komalık Etti (2)

Kadınlardan HASTANE ÖNÜNDE DESTEK Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi yaklaşık 30 kadın, Türkan Sarıkaya'nın tedavi gördüğü özel hastane bahçesinde bir araya gelip, saldırıya tepki gösterdi.

11.02.2016 14:03

Kadınlardan HASTANE ÖNÜNDE DESTEK

Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi yaklaşık 30 kadın, Türkan Sarıkaya'nın tedavi gördüğü özel hastane bahçesinde bir araya gelip, saldırıya tepki gösterdi. Tüm Türkiye'deki kadın örgütleri, sivil toplum kuruluşları ve kadın hakları savunucularını olayın takipçisi olmaya davet eden Kadın Meclisi Başkanı Zeynep Cennet Ünal, şunları söyledi:

"Adana'da yaşanmış bu olayı Türkiye genelinde en az Özgecan olayı kadar tepki verilmesini, vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmasını her şeyden çok istiyoruz. Elbette ki vatandaş hassasiyetine hala duyarlı olan yargı mensupları mevcuttur. Onların da desteğini istiyoruz. Tüm Türkiye'deki kadın örgütlerinin, sivil toplum örgütleri, kadın hakları savunucularının şiddete karşı duran bütün bireylerin bu konunun takipçisi olması yolunda bizlerin yanında olmasını istiyoruz. Maalesef bu ne bir ilk ne de bir son oluyor. Bu konuda yargı mensuplarının daha titiz çalışmalarını istiyoruz. Türkan'da zerre alkol bulunmamasına rağmen, zanlının verdiği ifadede Türkan'ın alkollü olduğunu, gönül rızasıyla orada olduğu gibi ifadelerin ne kadar çarpıtıcı ve yalan ifadeler olduğunu biliyoruz. Umarım Türkan'da kendi söyleyebilecek duruma gelecektir."

Anne Birgül Uğurçalar da hastane önünde gözyaşı dökerken, "Ben inanıyorum. Kızım yeniden ayağa kalkacak, güveniyorum" dedi. Türkan Sarıkaya'nın kuzeni Seren Gün ise hayati tehlikesinin devam ettiği, beynin 5 kısmında kanama olduğu yönünde kendilerine bilgi aktarıldığını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Platonik Aşık Dayağı Türkan'ı Komalık Etti (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement