Şanlıurfa'da, polisin durumundan şüphelenerek durdurmak istediği otomobilde bulunan şüpheliler, kovalamaca sırasında elektrik direğine çarparak kaza yaptı. Kaza sonrası yaya olarak kaçan 2 şüpheli yakalanırken, 3 kişi ise kayıplara karıştı. Otomobilde yapılan aramada ise 1 pompalı tüfek ele geçirildi.Olay, gece geç saatlerde meydana geldi. Şehitlik Mahallesi'nde devriye görevi yapan polisler, durumundan şüphelendiği 41 KS 216 plakalı otomobili durdurmak istedi. Ancak otomobilde bulunan 5 kişi polisin uyarısını dikkate almayarak kaçmaya başladı. Bunun üzerine polis ile şüpheliler arasında kovalamaca başladı.
ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPTILAR
Yaklaşık yarım saat süren kovalamaca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde son buldu. Polisten kaçan şüphelilerin içinde bulunduğu otomobil, bir sokakta elektrik direğine çarptı. Kaza sonrası otomobilde bulunan 5 şüpheli yaya olarak kaçmaya başlarken, polisler de bu kişileri kovaladı. Kısa bir kovalamacanın ardından kaçan 2 şüpheli polislerce yakalanırken, 3 kişi ise gecenin de karanlığından yararlanarak izlerini kaybettirdi. Bölgede polisler el fenerleri ile şüphelilere ait iz ararken, otomobilde yapılan aramada ise 1 pompalı tüfek ele geçirildi.
Gözaltına alınan ve neden kaçtıklarını söylemeyen 2 şüpheli sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, kaçan 3 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma sürdürülüyor.
Son Dakika › Güncel › Polisten Kaçan Şüpheliler Kaza Yaptı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?