Portakal Çiçeğini Yansıtan En İyi Kostümler Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

Portakal Çiçeğini Yansıtan En İyi Kostümler Ödüllendirildi

Portakal Çiçeğini Yansıtan En İyi Kostümler Ödüllendirildi

Adana'da bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri kapsamında portakal çiçeğini yansıtan en iyi kostümler, defile ile tanıtıldı.

09.04.2016 01:18

Adana'da bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri kapsamında portakal çiçeğini yansıtan en iyi kostümler, defile ile tanıtıldı. Defilenin ardından en iyi kostümleri tasarlayan sanatçılara ödülleri verildi.

Sheraton Adana Otel'de düzenen etkinliğe sineme, tiyatro, müzik camiasından ünlü isimlerin yanı sıra Adanalı olan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim katıldı. Etkinliğin sunuculuğunu ise ünlü sinema oyuncusu ve şovmen Ceyhun Yılmaz üstlendi. Mankenlerin, poduyma çıkarak portakal çiçeği temalı kostümleri tanıtması ilgiyle izlendi. Defilenin sonunda mankenler, üzerlerindeki kostümlerin tasarımcılarıyla birlikte sahneye çıktı. Yarışmada Büşra Telkitçi'nin hazırladığı kostüm 1'inci olurken, Betül Bulut ve Şerife Arıcıoğlu'nun ortak tasarımı 2'nci, Umut Çelik'in hazırladığı kostüm ise 3'üncü oldu. Dereceye girenlere ödüller verildi, çeşitli moda etkinliklerinde ve tekstil firmalarında çalışma olanağı sunuldu.

Etkinlik, Nükhet Duru'nun konseriyle sona erdi.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Portakal Çiçeğini Yansıtan En İyi Kostümler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement