Prenses Yavru Köpek Çalındı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Prenses Yavru Köpek Çalındı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Prenses Yavru Köpek Çalındı

Hatay'da motosikletli hırsızlar, 'Prenses' isimli pekinez yavru köpeği çaldı. Jandarma soruşturma başlattı.

HATAY'ın Samandağ ilçesinde, pekinez cinsi yavru köpek 'Prenses', motosikletli kimliği belirsiz iki kişi tarafından çalındı. Hırsızlık anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 15.00 sıralarında ilçeye bağlı Meydan Mahallesi'nde meydana geldi. Motosiklet ile sokaktan geçen kimliği belirsiz iki kişi, Sevilay Küçük'ün iş yerinin önünde, ona ait pekinez cinsi anne ve yavru köpeği fark etti. Motosikletten inen bir kişi, Küçük'ün Prenses adını verdiği yavru köpeği alıp, tekrar motosiklete bindi. İki kişi, çaldıkları yavru köpek ile hızla uzaklaştı. Hırsızlık anı sokaktaki başka bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Prenses'i çalınan Küçük, jandarmaya giderek hırsızlar hakkında şikayetçi oldu. Jandarma, Prenses'i çalan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA