Prime Mall Antakya'da Medya Bowling Turnuvası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Prime Mall Antakya'da Medya Bowling Turnuvası

Prime Mall Antakya\'da Medya Bowling Turnuvası
12.01.2013 15:58

Prime Mall Antakya, alışverişin ve eğlencenin merkezi olmaya devam ediyor.

Önemli gün ve haftalarda imza attığı etkinliklerle, Prime Mall Antakya, kent insanının hayatında önemli bir yer tutmaya devam ediyor.

Prime Mall Antakya, eğlenceli aktivitelerinden bir yenisini daha Çalışan Gazeteciler Günü'nde gerçekleştirdi. Medya Bowling Turnuvası adı altında gerçekleşen turnuvada, Antakyalı medya çalışanları kıyasıya yarıştı. Keyifli anlara sahne olan turnuvada, basın mensupları hem kendileri eğlendi, hem de izleyenleri eğlendirdi. Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ve Alışveriş Merkezi Müdürü Tuncay Cingöz takdim etti. Turnuvanın birincisi Hatay Gazetesi çalışanı Yaser Çaparoğlu, ikincisi Show Radyo Müdürü Cem Pehlivan ve üçüncüsü Asi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nihat Mazmanoğlu oldu.

Prime Mall Antakya, yapmış olduğu etkinlik ve organizasyonlarla, ziyaretçilerine bir alışverişten daha fazlasını sunmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Prime Mall Antakya'da Medya Bowling Turnuvası - Son Dakika


Advertisement