'Prıme Mall Gaziantep'ten Muhteşem Açılış - Son Dakika
Güncel

'Prıme Mall Gaziantep'ten Muhteşem Açılış

\'Prıme Mall Gaziantep\'ten Muhteşem Açılış

Prime Mall Gaziantep Alışveriş Merkezi (AVM), Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezini Gazianteplilerle buluşturdu.

14.09.2013 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Prime Mall Gaziantep Alışveriş Merkezi (AVM), Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezini Gazianteplilerle buluşturdu.

Prime Mall Gaziantep'in açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, verilen konserlerle Gaziantep halkı eğlenceyi doyasıya yaşadı. İki gün üst üste yapılan programlarda ilk gün İlhan Şeşen, Metin Uca, Kürşat Başar şovu geceye damga vurdu. Gecenin sunuculuğunu ise ünlü manken Özge Ulusoy yaptı. Perşembe akşamı gerçekleşen etkinlikte Gaziantepliler, Metin Uca'nın esprileri, İlhan Şeşen'in birbirinden güzel şarkıları ve Kürşat Başar'ın saksafon dinletileri ile eğlencenin tadını çıkardı.

Program sonrasında Gaziantep izlenimlerini aktaran Metin Uca, "Gaziantep benim için gerçekten Türkiye'deki en önemli kentlerden birisi. Burada olduğum için söylemiyorum çok severek geliyorum. Gündelik hayatına, insanının sıcaklığına ve mutfak kültürüne olan hayranlığım nedeniyle hatta başka bir şey söyleyeyim. Ben Gaziantepli değilim; gönüllü Gaziantepliyim ama girin internet sitelerine bakın Gaziantepli ünlüler arasında adım geçiyor. Bu da işin ilginç tarafı. Burada olmaktan çok keyifliyim. Gaziantep'in büyüyen ve gelişen yüzüne çok büyük bir katkı Prime Mall. Umarım ticaretine ve sanayine de katkısı olur. Bizi ilgilendiren tarafı gündelik hayatı ve kültürüydü. Burada da çok mutlu olduk. Çok keyifli bir seyirci vardı. Bu mutluluğu paylaşmanın şu an tatlı yorgunluğu içerisindeyiz. Bizi kucakladılar sağ olsunlar. İlhan abinin şarkıları, Kürşat Başar'ın olağanüstü yorumu, ben de birazcık ortalığı kızıştırdım. Çok keyifli geçti" ifadelerini kullandı.

Gaziantep'e ilk defa geldiğini belirten Kürşat Başar ise, "Ben aslında çevredeki bütün illere gittim. Nasıl bir tesadüfse Gaziantep'e ilk defa geldim. Sevgili yazar dostum Ahmet Ümit'le çok çok konuşuruz. O Gaziantepli biliyorsunuz. Hatta onunla birlikte bir seyahat yapalım dedik. Bir türlü kısmet olmamıştı. Çok güzel bir kent gerçekten. Bugün çok az vaktimiz olmakla birlikte gezebildiğimiz her yere gittik" diye konuştu.

DEMET AKALIN'DAN TORPİLLİ KONSER

Açılışın yapıldığı Cuma akşamı Gazianteplileri Demet Akalın konseriyle buluşturan Prime Mall, Gaziantep'e muhteşem bir açılışla merhaba dedi. Dans gösterileri ve şarkıları ile Gazianteplileri coşturan Demet Akalın, eşinin Gaziantepli olmasından dolayı torpilli bir konser vereceğini söyledi. Akalın, "Kocamın memleketi olduğu için biraz torpilli bir konser olacak. Tüm markaları gördüm gelirken, hayırlı uğurlu olsun. Bizleri sizlerle buluşturduğu için Prime Mall'a teşekkür ediyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Prıme Mall Gaziantep'ten Muhteşem Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement