Rahmet Akşamları’nda Mustafa Cihat Konseri - Son Dakika
Güncel

Rahmet Akşamları’nda Mustafa Cihat Konseri

Rahmet Akşamları’nda Mustafa Cihat Konseri

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Rahmet Akşamları Kapsamında Kültürpark'ta Düzenlenen Mustafa Cihat Konserine Katıldı.

27.08.2010 14:32  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da yaşanan Ramazan coşkusuna dikkat çeken Başkan Akyürek, Konya'nın her zaman sevgiden, kardeşlikten, hoşgörüden, barış içinde yaşamaktan bahseden bir şehir olduğunu söyledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği Rahmet Akşamları Mustafa Cihat konseri ile devam etti.

Kültürpark'ta düzenlenen ve büyük ilgi gören konsere Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile birlikte AK Parti Konya Milletvekili Hüsnü Tuna da katıldı.

Sanatçıyı tebrik ederek çiçek takdim eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya'da Ramazan coşkusunun her yerde yaşandığına dikkat çekti. Belediye olarak iftarda binlerce mahalle sakini ile bir araya geldiklerini, akşamları 3 farklı program yaptıklarını kaydeden Başkan Akyürek, ayrıca ihtiyaç sahiplerinin kapılarının çalındığını, kimsesizlerin yanında olunduğunu ifade etti.

KONYA, SÖYLEYECEK SÖZÜ OLAN BİR ŞEHİR

Konya'nın misyonu olan bir şehir olduğunu belirten Başkan Akyürek, "Konya, söyleyecek sözü olan bir şehir. Kardeş şehir ilişkileriyle yurtdışına giden ve yurtdışından gelen heyetleriyle, halkıyla söyleyecek sözü olan bir şehir. Konya, her zaman sevgiden, kardeşlikten, hoşgörüden, barış içinde yaşamaktan bahseden bir şehir. Konya'nın sesi olan sizleri tebrik ediyorum" dedi.

Başkan Akyürek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00'da Hükümet Meydanı'nda Konyalılarla buluşacağını belirterek, herkesi Başbakan ile buluşmaya davet etti.

Konser esnasında başta çocuklar olmak üzere vatandaşların Başkan Akyürek'e ilgisi dikkatlerden kaçmadı.

Rahmet Akşamları konserlerinin gelecek programları şöyle:

- 29 Ağustos Pazar: Aykut Kuşkaya

- 31 Ağustos Salı: İstanbul Gazelhanları

- 1 Eylül Çarşamba: Mustafa Özcan Güneşdoğdu

- 2 Eylül Perşembe: Seyfullah Kartal.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rahmet Akşamları’nda Mustafa Cihat Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement