Ramazan Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Ramazan Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Ramazan Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Başakşehir Belediyesi'nin Ramazan ayında iftardan sahura kadar gerçekleştirdiği etkinlikler büyük ilgi görüyor.

25.07.2012 08:17

Dördüncü gün etkinlikleri de ünlülerle vatandaşların buluşma noktası oldu.

Başarılı televizyon programlarıyla ekranların sevilen yüzü İkbal Gürpınar Kayaşehir'de Ramazan için hazırladığı programda şiirlerini okurken, genç sanatçı Emre Ermiş de Gürpınar'a sesiyle eşlik etti.

Etkinlikler vatandaşın buluşma yeri oldu

Konser öncesi konuştuğumuz İkbal Gürpınar, Başakşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinliklerini çok beğendiğini söyleyerek, "İnsanları bir araya getirmeye vesile oluyor. Çok büyük keyif alıyorum. İnsanlar iş güç meşgale diye evlere sıkışmış durumdalar. Bir eğlenceye gitmiş olsalar para verecekler. Bir ailenin dört kişiden oluştuğunu düşünürseniz. Dünyanın parası eder. Belediyemiz bu sene beş bölgede etkinlik alanı kurdu. Etkinlikler, vatandaşın ayağına geldi. Herkes mutlu, herkesin yüzü gülüyor. Kültürel etkinlikler her anlamda büyük bir hizmet. Vatandaş konu komşusu ile etkinliklere geliyor. Burada sokakta iftarını ediyor, sonra etkinliklere katılıyorlar" dedi.

İkbal Gürpınar, bin 500 civarında Kayaşehirli'nin aileleriyle katıldığı etkinlikte, programına Beytullah şiiri ile başladı. Şiirlerini hikayeler ile süsleyen İkbal Gürpınar'a eşlik eden Emre Ermiş'in söylediği ilahiler uzun süre alkışlandı.

Vadide özgün müzik, Bahçeşehir'de sanat müziği vardı

Hazırladığı televizyon programları ve seslendirdiği şiirlerle tanınan Reha Yeprem de Başahşehir Sular Vadisi'nde sahne aldı. Sanatçıya, Türk Müziği'nin genç ve sevilen isimlerinden Taha eşlik etti.

Çocuklar da unutulmadı

Bahçeşehir'de etkinlikler, sihirbaz, jonglor ve kukla gösterilerinin yer aldığı 'çocuk programı' ile başladı. Çocuk programının ardından sahne alan Cengizhan Sönmez ise kendi bestelerine de yer verdiği konserde sevilen parçalarını seslendirdi. Türk sanat müziğinin bir çok makamında eserler okuyan Sönmez, program sonuna doğru söylediği hareketli parçalara eşlik eden katılımcılara, keyifli anlar yaşattı.

STK etkinlikleri hemşehrileri buluşturdu

Başakşehir Belediyesinin Ramazan programlarında yer verdiği STK etkinlikleri 4. günde Güvercintepe/Altınşehir ve Şahintepe'de hemşehrileri buluşturdu. Dernek başkan ve temsilcileri çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen etkinliklerde yaptıkları konuşmalarda, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'a teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ramazan Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement