Rampa'nın iletişim Danışmanı Flint PR oldu - Son Dakika
Güncel

Rampa'nın iletişim Danışmanı Flint PR oldu

Türkiye'nin en önemli sanatçılarını temsil eden galeri Rampa'nın iletişim danışmanı Flint PR oldu.

03.07.2015 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rampa'nın ve sanatçılarının Türkiye ve yurt dışındaki medya ilişkileri, kültür sanat iletişim ajansı Flint PR tarafından yürütülecek.

Merkezi İngiltere, Londra'da olan ve üç yıldır İstanbul ofisinde kültür sanat alanında iletişim danışmanlığı yürüten Flint PR, Türkiye'nin önde gelen sanat galerilerinden Rampa'nın iletişim ajansı oldu. Flint PR, medya ilişkileri, kurumsal iletişim, proje yönetimi, yurt dışı projelerinin geliştirilmesi gibi alanlarda Rampa'ya Türkiye ve yurt dışında iletişim hizmeti verecek.

Özgün sanat eserlerinin yaratımı, sergilenmesi ve geniş kitlelere ulaşması amacıyla 2010 yılında Leyla Tara Suyabatmaz ve Arif Suyabatmaz tarafından kurulan Rampa, Türkiyeli sanatçıların yurtdışı ve içinde eserlerinin üretimini ve sergilenmesini desteklemekte, diger yandan küratörler, müzeler ve kültür kurumlarıyla uzun soluklu ilişkiler oluşturmak yoluyla sanatçılarının işlerinin dünyanın önde gelen özel ve kamusal koleksiyonlarında yer almasını sağlayarak, sanatçılarının uluslararası kariyerlerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Sanatsal üretim ve tartışma için yenilikçi, eleştirel bir forum oluşturma amacından da sapmayarak Türkiye'nin en seçkin galerilerinden birine dönüşen Rampa'nın sanatçıları arasında Nevin Aladağ, Hüseyin Bahri Alptekin, Vahap Avşar, Hera Büyüktaşçıyan, CANAN, Ergin Çavuşoğlu, Cengiz Çekil, Selma Gürbüz, Nilbar Güreş, Çağdaş Kahriman, Gülsün Karamustafa, Servet Koçyiğit, Ahmet Oran, Güçlü Öztekin ve Erinç Seymen gibi uluslararası alanda tanınmış isimler bulunmakta.

Flint PR: Türkiye'nin önemli markalarıyla ortak

Merkezi Londra'da bulunan Flint PR, kültür ve sanat alanında gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarının ardından ikinci ofisini Hindistan'da, üçüncüsünü de 2013 yılında İstanbul'da açtı. Flint, bütün ofislerinde yurt içi ve yurt dışı basınla ilişkiler, sosyal medya yönetimi, iletişim, etkinlik ve marka yönetimi başta olmak üzere kültür ve sanat alanında çalışmalarına devam ediyor. Kısa sürede Türkiye'nin en önemli kültür sanat iletişim ajanslarından biri haline gelen Flint PR'ın iletişim danışmanlığı verdiği kurumlar arasında ise, ArtInternational, !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, Alancha İstanbul, Atelier187 gibi Türkiye'nin önde gelen markaları yer almaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rampa'nın iletişim Danışmanı Flint PR oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement