Redd 21 Aralık'ta İstanbul'da Jolly Joker Balans'ta - Son Dakika
Son Dakika Logo

Redd 21 Aralık'ta İstanbul'da Jolly Joker Balans'ta

18.12.2013 11:30

Türkiye'nin en beğenilen gruplarından Redd, 21 Aralık Cumartesi akşamı İstanbul Jolly Joker Balans'ta sahne alacak.

2005'ten bu yana altı stüdyo albümü, bir soundtrack albüm ve bir konser DVD'si yayınlayan ve yaptıkları her işle dikkatleri üstüne çekmeyi başaran Redd, gerek müzikleri gerekse duruşlarıyla Türkiye'nin en sevilen rock müzik gruplarından biri. Geçtiğimiz yıl çıkarttıkları 6. albümleri 'Hayat Kaçık Bir Uykudur' ile başarılı bir işe daha imza atan grup, dinleyicilerinin gönlünü bir kez daha fethetmeyi başardı.

Redd 21 Aralık Cumartesi İstanbul Balans konserinden sonra 27 Aralık'ta Muğla Playback Performance Bar'da, 28 Aralık'ta ise Marmaris Budha Bar'da sahne alacak.

Redd geçtiğimiz günlerde "Hayat Kaçık Bir Uykudur" isimli albümünün üçüncü videosunu "Aşık oldum celladıma" adını taşıyan şarkıya çekti. Söz müziği Doğan Duru'ya ait olan şarkının klip yönetmenliğini ise Redd'in gitaristi Güneş Duru üstlendi. Gökhan Atılmış'ın görüntü yönetmenliğinde ve Funda Ödemiş'in yapımcılığında çekilen klibin styling'ini moda tasarımcısı Nihan Buruk gerçekleştirdi. Çekimler 2 gün sürdü. İlk gün Orion stüdyolarında, ikinci gün ise Cihangir'de çekilen klipte adını "Balans ve Manevra" filmindeki rolüyle duyuran Selma Merter ve "Hükümet Kadın" filminde başrolü paylaşan Merve Atılmış oynadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Redd 21 Aralık'ta İstanbul'da Jolly Joker Balans'ta - Son Dakika


Advertisement