Regina Carter Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde - Son Dakika
Güncel

Regina Carter Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde

Regina Carter Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi\'nde

"Reverse Thread" isimli son albümü tüm dünyada övgüler alan Regina Carter, Türkiye'de ilk kez sahne alacak!

26.10.2013 09:43

Zorlu Center PSM sunar: Amerikalı caz kemancısı Regina Carter Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde…

Afrika halk müziği ezgilerini ve enstrümanlarını çağdaş caz ve popun enerjisi ile birleştiren "Reverse Thread" isimli son albümü tüm dünyada övgüler alan Regina Carter, Türkiye'de ilk kez sahne alacak! Dinleyiciyi caz müziğin geleceğine taşıyan sanatçı, Aretha Franklin, Billy Joel ve Mary J. Blige gibi dünyaca ünlü isimlerle çalıştı.

Amerikalı caz kemancısı Regina Carter, albümleri, yoğun turneleri, misafir sanatçı olarak defalarca yer aldığı programlar ve ortaklaşa yürüttüğü çalışmalarla daha önce görülmeyen

bir müzik kişiliği geliştirdi. Etnik folk müziği ezgilerini ve enstrümanlarını çağdaş müziğe uyarlayan "Reverse Thread" isimli son albümü, tüm dünyada övgüyle karşılandı. Amerika caz listelerinde pek çok defa bir numara olan Regina, meydan okuyan müziğiyle İstanbul'daki dinleyicilerine eşsiz bir deneyim yaşatacak.

Caz müziğine yeni bir yorum getiren Regina Carter aynı zamanda, Niccolo Paganini'nin ünlü Guarneri "Cannon" kemanını çalan ilk caz sanatçısı ünvanına sahip.

Dünyanın her yerinde turnelere çıkan çeşitli senfoni orkestralarında solist olarak yer alan, Aretha Franklin, Lauryn Hill, Billy Joel, Kenny Barron ve Mary J. Blige gibi efsane isimlerle unutulmaz performanslara imza atan Carter, İstanbul'da Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde sahne alacak.

31 Ekim'de tek seferlik özel konser

Regina Carter, 31 Ekim'de Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde, eleştirmenlerin 'sakinleştirici' olarak tanımladığı müziğiyle İstanbul dinleyicisini etkilemeye hazırlanıyor...

Tarih: 31 Ekim 2013/ Saat: 20.00

Mekan: Zorlu Center PSM/ Ana Tiyatro

Bilet Fiyatları: 49 TL (3. Kategori), 75 TL (2. Kategori), 99 TL (1. Kategori)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Regina Carter Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement