Reyhanlı'daki Gösteriye Esnaf Tepkisi - Son Dakika
Güncel

Reyhanlı'daki Gösteriye Esnaf Tepkisi

Reyhanlı\'daki Gösteriye Esnaf Tepkisi

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde iki bombalı saldırının ardından çarşı merkezinde yapılan izinsiz gösteriye esnaf tepki gösterdi.

18.05.2013 17:30

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde iki bombalı saldırının ardından çarşı merkezinde yapılan izinsiz gösteriye esnaf tepki gösterdi.

Reyhanlı çarşı merkezindeki işyeri sahipleri, gösteri yapanların çevre il ve ilçelerinden geldiklerine dikkat çekerek olayları kınadılar. Esnaflar, "Bizler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız. Suriyeliler bizim kardeşlerimiz, aramıza mifak tohumu atmak isteyenler var. Ama biz bunlara müsaade etmeyeceğiz. Biz işyerlerimizin hasarlarını gidermeye eski haline getirmeye çalışırken bu yapılanları onaylamıyoruz. Gün birlik günü, siyaseti bir tarafa bırakıp şu güzelim Reyhanlımızı hep beraber eski haline getirelim" çağrısında bulundular.

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nihat Kılıç da Reyhanlı'da, Arap, Çerkez, Türk herkesin birlik beraberlik içinde kardeşçe yaşadığını, acıların daha sıcak olduğunu belirtti. Kılıç, "Bizler Sivil Toplum Kuruluşu olarak bu tür gösterilerin yapılmasını, Reyhanlı'nın, Hatay'ın ve Türkiye'nin huzurunun kaçırılmasını istemiyoruz" dedi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Reyhanlı'daki Gösteriye Esnaf Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement