Rıchard Gere 'seks Sembolü Değilim? - Son Dakika
Güncel

Rıchard Gere 'seks Sembolü Değilim?

Rıchard Gere \'seks Sembolü Değilim?

Yakışıklı Aktör Richard Gere, film festivali için geldiği Roma'da kadınların yoğun ilgisine maruz kaldı.

05.11.2011 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakışıklı Aktör Richard Gere, film festivali için geldiği Roma'da kadınların yoğun ilgisine maruz kaldı. Neredeyse her fotoğraf karesinde kadınlarla yer alan Gere, 'Seks sembolü olduğumu sanmıyorum' dedi.

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Roma Film Festivali'nin en renkli konuklarından biri, 62 yaşındaki ABD'li Aktör Richard Gere oldu. Kariyerinin ikinci filmi olan, yönetmenliğini Terrence Malick'in yaptığı Days of Heaven'ın (Cennet Günleri) gösterimi ve "Marc'Aurelio Oyunculuk Ödülü"nü almak için Roma'ya gelen aktör, samimiyetle gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gere, kendisini adadığı Budizm'den, oyunculuğa kadar her soruya titizlikle cevap verdi.

Kadınların gözdesi ve seks sembolü olduğu yorumlarına katılmayan Gere, 'Ben mi seks sembolüyüm Röportajlarda hep soruluyor ama yapmayın öyle olduğumu sanmıyorum. Sadece aktörlük yapıyorum' dedi.

BENİM YERİMİ GOSLING ALACAK

Sinemanın altın çağında, Holywood'da çalıştığı için şanslı olduğunu belirten Richard Gere, 'Şimdi maalesef sadece ticari filmler yapılıyor, küçük bağımsız filmler yapmak neredeyse imkansız. Genç yönetmen ve oyuncular için üzülüyorum' diye konuştu. Sinema filmi yapmanın çok keyifli olduğunu söyleyen yakışıklı aktör, 'Gün gelir de bırakmam gerekirse sizi temin ederim ki bu büyük bir üzüntü olmayacaktır' dedi. Öte yandan, kendi yerini doldurabilecek aktörü ise 'Sanırım benim yerimi alabilecek oyuncu olsa olsa Ryan Gosling olurdu. Gosling diyorum çünkü eşim de O'nu taparcasına seviyor' diye açıkladı.

DALAI LAMA FİLMİ YAPMAK İSTERDİM

Budizm'in kendisi için en doğru yol olduğunu vurgulayan Gere, ' Tibet, beni kendisine çeken bir yer. Hayatta önce önemli olan ailem sonra da Budizmi bana öğreten öğreticilerimdir. Çin Komünist Partisi, Tibet'teki kardeşlerimize çok acımasız tavırlar aldı. Bu benim içimi çok acıtıyor' diye üzüntüsünü paylaştı.

Ünlü aktör, Martin Scorsese bunu gerçekleştirmiş olsa da (Kundun filmi), bir Dalai Lama filmi yapmanın harika olabileceğini de ekledi.

Dünyadaki ekonomik kriz eylemlerini desteklediğini de vurgulamadan edemedi 'Özellikle Wall Street eylemlerini yürekten destekliyorum ve akıllıca buluyorum. Önemli olan sorunları dile getirmek.'

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rıchard Gere 'seks Sembolü Değilim? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement