Rıdvan Şükür, Ara Güler'i GEDOSK'a Davet Etti - Son Dakika
Güncel

Rıdvan Şükür, Ara Güler'i GEDOSK'a Davet Etti

Rıdvan Şükür, Ara Güler\'i GEDOSK\'a Davet Etti

Ara kafede Rıdvan şükür ile görüşen Ara Güler, dağcılık ve doğa sporları konusunda yaşadıklarını, Şükür ile paylaştı.

18.06.2012 08:42

Daha önce iki kez Ağrı Dağına çıktığını söyleyen Ara Güler yamaç paraşütünü denemediğini o konudan uzak durmayı tercih ettiğini söyledi. Ortak dostları tarihçi Orhan Koloğlu ile ilginç anıları olduğunu söyleyen Ara Güler, ünlü tarihçi Koloğlu'nun çocukluk ve gençlik arkadaşı olduğunu söyledi.

Film sütüdyolarında ve sinemacılığın her dalında çalışan 1950 yılında gazeteciliğe başlayan Ara Güler, Gebze Doğa Sporları Yönetim kurulu üyesi Rıdvan Şükür ile dağlar ve doğa fotoğrafçılığı üzerine sohbet etti. Uygun bir zamanda Gebze Doğa Sporları kulübü Üyeleri ile bir araya gelebileceği gibi arkadaşı Koloğlu ile görüşebileceğini söyledi.

Fotoğrafçılara poz vermeyen Picasso'nun foto röpörtajını yapması ile dikkat çeken usta fotoğrafçı, Yavuz Zırhlısının sökülmesini konu alan "kahramanın sonu" isimli bir belgesel film çekti. Gazetecilik yaptığı dönemlerde Alfred Hitchcock, Salvador Dali, Indra Gandi, Winston Churchill VE İsmet İnönü'nünde aralarında bulunduğu sayısız ünlü ile foto röpörtaj yapan usta fotoğrafçı Rıdvan Şükür'e Doğa fotoğrafçılığı konusunda tavsiyelerde bulundu. Görüşme sırasında "İstanbul fotoğrafçısı" olarakta bilinen Ara Güler'i Rıdvan Şükür Gebze'ye davet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rıdvan Şükür, Ara Güler'i GEDOSK'a Davet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement