Rize Belediyespor Bölge Şampiyonası Yolcusu - Son Dakika
Güncel

Rize Belediyespor Bölge Şampiyonası Yolcusu

Rize Belediyespor Bölge Şampiyonası Yolcusu

Rize Belediyespor Futbol Takımı Rize'yi Erzurum'da düzenlenecek olan Bölge Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazandı.

09.05.2012 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize ilinde oynanan U-14 liginde Rize şampiyonu olan Rize Belediyespor Futbol Takımı Rize'yi Erzurum'da düzenlenecek olan Bölge Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazandı.

Rize Belediyespor Futbol Takımı, Rize Belediyesinde verilen yemeğin ardından U-14 Bölge Şampiyonası finallerine katılmak üzere Erzurum'a hareket etti. Futbol takımını Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Osman Çelik uğurladı.

Erzurum'a hareket eden Rize Belediyespor U-14 Futbol Takımı grup maçlarında Trabzon Söğütlüspor ve Gümüşhane Telekomspor ile mücadele edecek.

Rize Belediyespor U-14 Futbol Takımı ilk maçını 10.05.2012 Perşembe günü saat 11:00'da Trabzon Söğütlüspor ile yapacak.

Yemek öncesi konuşma yapan Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Osman Çelik; "Gittiğiniz yerde her ne olursa olsun sportmence davranmalısınız. Rize insanı olarak karakterinizi şirinliğinizi ortaya koyarak oynamalısınız. Elinizden gelen mücadelenizi sahaya yansıtmanızı bekliyoruz. Bu güne kadar elinizden gelen performansı gösterdiniz bugünden sonrada göstereceğinize inanıyorum ve sizlere başarılar diliyorum" dedi.

Rize Belediyespor Genel Koordinatörü İdris Ocak; "Turnuvaya çok iyi hazırlandıklarını ve kendilerinden desteklerini esirgemeyen Rize Belediye Başkanı Sn. Halil BAKIRCI' ya, Kulüp Başkanı Sn İlyas ATAÇ' a, Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Osman ÇeliK' e teşekkürlerini ileterek Rize' yi en iyi şekilde temsil ederek Türkiye Şampiyonasına katılmayı hedeflediklerini" söyledi.

Rize Belediyespor U-14 Futbol Takımına Bölge Şampiyonası finallerinde başarılar diliyoruz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rize Belediyespor Bölge Şampiyonası Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement