Roman Çocuklar Oğuz Saygın'la Buluştu - Son Dakika
Güncel

Roman Çocuklar Oğuz Saygın'la Buluştu

Roman Çocuklar Oğuz Saygın\'la Buluştu

167 Gülen Yüz Projesi kapsamında yer alan Roman çocuklar için eğitim semineri düzenlendi.

11.04.2012 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin, Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. Yıldönümü çerçevesinde Kocaeli Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kocaeli Roman Dernekleri Federasyonu ile ortaklaşa düzenlediği "167 Gülen Yüz" projesi kapsamındaki etkinlikler önceki gün de devam etti. Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı etkinlikler kapsamında Türkiye'nin en ünlü NLP ve Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın'ı Roman çocuklarla buluşturdu.

OĞUZ SAYGIN'DAN ROMAN ÇOCUKLARA ÖNEMLİ BİLGİLER

Leyla Atakan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen söyleşiye Roman çocukların yanı sıra Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü polisleri eşlik etti. NLP ve Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın söyleşide çocuklara motivasyon, hafıza teknikleri ve dikkat konusunda yararlı bilgiler aktardı. Saygın, söyleşiye Roman çocukların aktif katılımını sağlayarak, eğlenerek öğrenmelerini sağladı. Söyleşide hafıza teknikleri kapsamında rakam- şekil ilişkisine yer verildi. Saygın'ı büyük bir dikkatle dinleyen Roman çocuklar bu sayede kendilerine 1'den 10 kadar verilen şifreleri hatasız bir şekilde söyledi.

EĞLENEREK ÖĞRENDİLER

Oğuz Saygın söyleşisinde ayrıca mazeret ve dikkat konusuna da değindi ve konuyla ilgili çocuklara oyunlar oynattı. Saygın, oyunu kazananlara imzalı kitaplarından dağıttı.

SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ

Oyunlar eşliğinde geçirilen keyifli dakikaların ardından Toplum Destekli Şube Müdürlüğü polisleri sahneye çıktı. Buradan çocuklara önemli ve anlamlı mesajlar veren polis memurları, "Sizlere ve eğitiminize büyük önem veriyoruz. Siz okuyun biz her zaman sizin yanınızdayız. Sizleri çok seviyoruz" dedi. Polis abi ve ablalarının güzel öğütleri üzerine Roman çocuklar da "Romanlar sizinle gurur duyuyor'' ve "Polis huzur güven verir'' sloganları attı.

SAYGIN'A TEŞEKKÜR

Söyleşisinin sonunda Toplum Destekli Şube Müdürlüğü polisleri NLP ve Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın'a çiçek vererek, teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Roman Çocuklar Oğuz Saygın'la Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement