Rus Yolcu Uçağının Düşmesinin 1. Yıldönümü - Şarm El - Son Dakika
Güncel

Rus Yolcu Uçağının Düşmesinin 1. Yıldönümü - Şarm El

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şarm eş-Şeyh kentindeki Selam Meydanı'nda toplanan bir grup Anma etkinliğine katılanların mum yakması Rusya'nın Mısır Büyükelçisi Sergey Kirpiçenko'nun mum yakması Mısır'ın Şarm eş-Şeyh kentindeki Selam Meydanı'nda toplanan bir grup, Sina kentinde Rus yolcu uçağının düşmesinin 1.

31.10.2016 00:36

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şarm eş-Şeyh kentindeki Selam Meydanı'nda toplanan bir grup

Anma etkinliğine katılanların mum yakması

Rusya'nın Mısır Büyükelçisi Sergey Kirpiçenko'nun mum yakması Mısır'ın Şarm eş-Şeyh kentindeki Selam Meydanı'nda toplanan bir grup, Sina kentinde Rus yolcu uçağının düşmesinin 1. yıldönümünde anma töreni düzenledi. Mum yakan grup, Rus bayrağı taşıdı. Anma etkinliğine katılan Rusya'nın Mısır Büyükelçisi Sergey Kirpiçenko da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rus Yolcu Uçağının Düşmesinin 1. Yıldönümü - Şarm El - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement