Rusya Fashıon Tv, 'en İyi Türk Markası' Ödülü Verdi - Son Dakika
Güncel

Rusya Fashıon Tv, 'en İyi Türk Markası' Ödülü Verdi

Rusya Fashıon Tv, \'en İyi Türk Markası\' Ödülü Verdi

Rusya'nın Başkenti Moskova'da dün akşam düzenlenen ve Fashion TV ile Moscow Fashion Week tarafından organize edilen 'Fashion Yeni Yıl' programı içinde ilk defa 'En İyi Türk Markası' ödülü kategorisinde de bir Türk firmasına ödül verildi.

13.12.2011 15:15

Rusya'nın Başkenti Moskova'da dün akşam düzenlenen ve Fashion TV ile Moscow Fashion Week tarafından organize edilen 'Fashion Yeni Yıl' programı içinde ilk defa 'En İyi Türk Markası' ödülü kategorisinde de bir Türk firmasına ödül verildi.

Dünyaca ünlü otomobil markası Porsche sponsorluğunda gerçekleştirilen geceye Rusya'nın en popüler tasarımcıları, modelleri ve sanat dünyasının birçok önemli ismi katılırken, gecenin özel konuğu olarak davet edilen ünlü tasarımcı Philipp Plein de yeni koleksiyonunu gösterdi.

Rus tasarımcılarının da yeni koleksiyonlarını sergilediği gecede çeşitli şovlar gösterilirken, düzenlenen ödül töreninde 'En İyi Türk Markası' ödülü de Sassofono isimli Türk firmasına verildi. Ödülünü almak için sahneye çıkan Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Fırat, konuşmasını Rusça yazdığı kâğıttan okurken, salonda da gülüşmelere neden oldu. Salondan 'En iyi Türk Markası Sassofono' ismi anons edildiğinde ise davetlilerden bazılarının 'Antalya' diye seslendikleri görüldü. Tören sonrası açıklamalarda bulunan Fırat, şöyle dedi:

"Bizim için hakikaten gurur verici bir gece oldu. Türk tekstili adına böyle bir gecede ödül almak hakikaten sevindirici. Fashion TV bizi 2011'in en iyi Türk markası olarak kabul edip bu ödüle layık gördü. Bizde bunun gururunu yaşıyoruz."

Rusya pazarında 7 yıldan bu yana yer aldıklarını belirten Fırat, Bağımsız Devletler Topluluğu'nda 60'a yakın mağazaları olduğunu belirterek neredeyse tamamının franchising olduğunu ve bunun markalarına gösterilen değer olduğunun altını çizdi. Fırat şöyle devam etti:

"Mart ayında bizim burada bir defilemiz olmuştu ve son derece beğenilmişti. Tahmin ediyorum ona istinaden bizi bu ödüle layık gördüler. Biz bu kadar ilgi ile karşılaşacağımızı tahmin etmiyorduk ama gördüğümüz ilgi bizi son derece mutlu ediyor. Marka ile ilgili olarak 2012 yılı için ünlü bir Rus yıldız ile görüşmelerimiz devam ediyor. Firmayı biraz daha geniş çevrelere yaymayı hedef alıyoruz. Rusya pazarının önü çok açık. Bana göre burada yapılacak daha çok iş var."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rusya Fashıon Tv, 'en İyi Türk Markası' Ödülü Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement