Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın Saldırı Girişimlerini Engelledi - Son Dakika
Güncel

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın Saldırı Girişimlerini Engelledi

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna\'nın Saldırı Girişimlerini Engelledi

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna ordusunun gece 31 İHA ve Storm Shadow dahil 16 füze ile saldırı düzenlediğini bildirdi. Bakanlık, saldırıların Rus hava savunma sistemleri tarafından engellendiğini açıkladı. Belgorod, Kursk, Kırım ve Lipetsk bölgelerinde gerçekleşen saldırılarda toplamda 36 İHA ve 4 uçak güdümlü füze imha edildi.

13.05.2024 11:39

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna ordusunun gece 31 İHA ve Storm Shadow dahil 16 füze ile saldırı düzenlediğini bildirdi.

Bakanlıktan Ukrayna ordusunun saldırılarına yönelik açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Gece Kiev rejiminin, uçak tipi insansız hava araçları (İHA), Olha çoklu fırlatma füze sistemleri ile Storm Shadow uçak güdümlü füzeler kullanarak, Rusya Federasyonu topraklarındaki nesnelere terör saldırıları düzenleme girişimleri engellendi." ifadesi yer aldı.

Rus hava savunma sistemlerinin saldırıları engellediği kaydedilen açıklamada, Belgorod bölgesinde 12 İHA ve 12 Olha çoklu fırlatma sisteminden atılan füze, Kursk bölgesinde 8 İHA, Kırım üzerinde 7 İHA ve 4 uçak güdümlü Storm Shadow füzesi, Lipetsk üzerinde 4 İHA'nın imha edildiği aktarıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın Saldırı Girişimlerini Engelledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement