Saadet Partisi Tüm Kadrolarıyla Seçime Hazır - Son Dakika
Güncel

Saadet Partisi Tüm Kadrolarıyla Seçime Hazır

Saadet Partisi Tüm Kadrolarıyla Seçime Hazır

Saadet Partisi Milletvekili Adaylarının Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor.

18.05.2011 23:24  Güncelleme: 23:25

Saadet partisi milletvekili adaylarının çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Saadet partisi milletvekili adayları prof. Dr. Latif öztek, ecz. İbrahim öcal, ibrahim hacıbekiroğlu ve fikret uymaz beraberindeki heyetle, teiaş, aksa enerji, türk telekom, tapu müdürlüğü, misland ve harput kolejini ziyaret ettiler. Saadet Partisi milletvekili adayları akşam da Saadet Partisi tarafından düzenlenen Müşahit Eğitim Toplantısına katıldılar.

Saadet Partisi milletvekili adayları beraberlerindeki heyetle birlikte Teiaş, Aksa Enerji, Türk Telekom, Tapu Müdürlüğü, Misland ve Harput Kolejini ziyaret ederek, halkın sorunlarını dinlediler.

Gittikleri her kurumda ve her birimde yoğun bir ilgiyle karşılandıklarını belirten adaylar, halkın gösterdikleri ilgiden duydukları memnuniyete işaret ederek, "halkımız büyük bir teveccüh göstermektedir. İnşallah 27 Mayıs Cuma günü Genel Başkanımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz 'Elazığ Saadetle Buluşuyor' mitinginde bunu daha da iyi göreceğiz inşallah." dedi.

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Müşahit Eğitimi Toplantısına geçen milletvekili adayları Saadet Partisi müşahitleriyle buluştu. Saadet Partisi İl Başkanı Burhan Sadak, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kodat, Milletvekili adayları Prof. Dr. Latif Öztek, Ecz. İbrahim Öcal, İbrahim Hacıbekiroğlu, Fikret Uymaz ve Mine Kaya'nın katıldığı Müşahit eğitimi toplantısına yoğun bir katılım gözlemlendi.

Müşahit eğitimi toplantısında ilk olarak konuşan Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kodak, katılımlarından dolayı müşahitlere teşekkürle başladığı konuşmasında müşahitlerin hayati bir görev ifa ettiğini belirtti. Merkez İlçe Başkanının ardından konuşan İl Başkanı Burhan Sadak ise Saadet partisine gönül verenlerin canla başla çalıştıklarına dikkat çekerek, gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini belirtti.

Saadet Partisi İl Başkanı Burhan Sadak'ın ardından konuşan Saadet Partisi Milletvekili adayı Mine Kaya, Milli Görüşün ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için ne kadar önemli olduğuna dikkat çekerek, "İnsanlık için hayati bir öneme sahip olan bu yürüyüşte her görev önemli ve hayati bir mana ifade etmektedir. Ancak müşahitlerimiz, görevleri itibariyle çok daha önemli ve hayati bir görevi ifa etmektedirler." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saadet Partisi Tüm Kadrolarıyla Seçime Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement