Sağlık Bakanı Demircan: "Sağlıkta Dönüşüm Tamamlandı" - Son Dakika
Güncel

Sağlık Bakanı Demircan: "Sağlıkta Dönüşüm Tamamlandı"

- Torbalı Devlet Hastanesi Açılış Töreni Tören alanından görüntüler Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın kouşması İZMİR - Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Torbalı Devlet Hastanesinin açılış törenine katıldı.

08.09.2017 23:14

- Torbalı Devlet Hastanesi Açılış Töreni

Tören alanından görüntüler

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın kouşması İZMİR - Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Torbalı Devlet Hastanesinin açılış törenine katıldı.

"Sağlıkta dönüşüm tamamlandı"

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ise konuşmasında AK Parti iktidarıyla birlikte sağlık sektöründeki kaos ve başıbozukluğun sona erdiğini, İzmir'in yapılan yatırımlarla kültür, ticaret ve sanayinin yanı sıra sağlığın da merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini bildirdi.

Sağlıkta hizmet kalitesini yükseltmeye odaklandıklarını dile getiren Demircan, "Sağlıkta dönüşüm tamamlandı, artık bundan sonra gelişim ve kalitenin artırılması dönemi başladı. Bu güzel mekanları Türkiye bir bir inşa ediyor. 7 yıldızlı otellere denk hastaneler inşa ediyoruz. Burada 250 yataklı hastaneyi açıyoruz. Açılma sırası gelmiş Ödemiş ve Bornova hastaneleri de bitti. Kuzeyde 2 bin 60 yataklı şehir hastanesinin inşaatı başladı. Güneydeki bin 200 yataklı şehir hastanesinin inşaatına ise en kısa zamanda başlayacağız." diye konuştu.

Sağlık Bakanı Demircan: "Sağlıkta Dönüşüm Tamamlandı"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sağlık Bakanı Demircan: 'Sağlıkta Dönüşüm Tamamlandı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement