Şahan Gökbakar'dan Gupse Özay'a 'Recep İvedik'li Gönderme - Son Dakika
Güncel

Şahan Gökbakar'dan Gupse Özay'a 'Recep İvedik'li Gönderme

Şahan Gökbakar, sosyal medyada yayınladığı bir paylaşımla Gupse Özay'a göderme yaparak kendi yarattığı karakter üzerinden yapılan reklamlardan rahatsız olduğunu belirtti.

30.01.2015 22:29  Güncelleme: 22:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahan Gökbakar, yaptığı paylaşımda Gupse Özay'ı eleştirerek, "Recep İvedik'in dişisi, Recep İvedik'in daha efendi olanı" diyerek manşetleri süsleyeceğinize kendi işinizle konuşulmayı deneyin!" dedi.

KARAKTERİNİN REKLAM MALZEMESİ YAPILMASINDAN RAHATSIZ OLDU

Şahan Gökbakar, yaptığı paylaşımda kendi yarattığı Recep İvedik karakterinin reklam malzemesi olmasından rahatsız olduğunu belirtti. Yaptığı Recep İvedik filmleri serisiyle gişede rekorlar kıran Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesajla sinemadaki rakiplerine göndermede bulundu.

"YA BİRAZ DA KENDİ İŞİNİZLE KONUŞULMAYI DENESEYDİNİZ BE KARDEŞLER"

Gökbakar paylaşımında "Türk sinemasının yeni modası film tanıtımını Recep İvedik üzerinden yapmak oldu. Film çıkartan ya "Recep İvedik'in dişisi", "Recep İvedik'in daha efendi olanı" gibi yapıyor promosyonunu ya da "Recep İvedik olmayacağız" "Recep istemiyoruz" diye bağırıp manşetleri süslemeye koyuluyor. Ya biraz da kendi işinizle konuşulmayı deneseydiniz be kardeşler..." dedi.

GUPSE ÖZAY'I MI KASTETTİ

Gupse Özay'ın senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı Deliha filmi 'Recep İvedik'in dişisi' manşetleriyle basında yer bulmuştu. Deliha'yla gişede bir buçuk milyona dayanan Gupse Özay, bir internet sitesine verdiği söyleşide Zeliha karakteri için 'Recep İvedik değil Erkek Fatma' demişti.

Şahan Gökbakar\'dan Gupse Özay\'a \'Recep İvedik\'li Gönderme
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Şahan Gökbakar'dan Gupse Özay'a 'Recep İvedik'li Gönderme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement