Şair Sadettin Kaplan'a Saygı Gecesi - Son Dakika
Güncel

Şair Sadettin Kaplan'a Saygı Gecesi

Şair Sadettin Kaplan\'a Saygı Gecesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü, edebiyatımızın birçok dalında eserler veren şair ve yazar Sadettin Kaplan'a saygı gecesi düzenliyor.

20.04.2015 10:43

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü, yaşayan kültür adamlarımızı unutmuyor. İBB Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü, edebiyatımızın birçok dalında eserler vererek kültür sanat hayatımıza katkılar sunan şair ve yazar Sadettin Kaplan'a saygı gecesi düzenliyor.

"Şair Sadettin Kaplan'a Saygı Gecesi" programı, İBB Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi'nde 25 Nisan Cumartesi günü 19.00'da gerçekleşecek. Etkinlik, Sadettin Kaplan'ın hayatını anlatan belgesel gösterimiyle başlayacak. Program, oturum yöneticiliğini Gazeteci Hüseyin Sarıkoç'un yapacağı, Kaplan'ın hayatının ve eserlerinin konuşulacağı panel ile devam edecek. Panele; Yazar Mehmet Nuri Yardım, Şair Yusuf Bilge, Yönetmen ve Senarist Mustafa Nadir Önay ile Şair Ali Hakkoymaz konuşmacı olarak katılacak. Şairler İbrahim Özgün ve Taner Koltuk programda Kaplan'ın şiirlerini okuyacak.

Programın sonunda, Saadettin Kaplan'ın kaleme aldığı "Nevâ Teli" adlı şiir kitabı ile "Hüzün Adrese Gelir" adlı deneme kitabı katılımcılara dağıtılacak. Etkinlik halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şair Sadettin Kaplan'a Saygı Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement