Sakarya Baz İstasyonlarından Akü Çalan Hırsız Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Sakarya Baz İstasyonlarından Akü Çalan Hırsız Yakalandı

Sakarya Baz İstasyonlarından Akü Çalan Hırsız Yakalandı

Sakarya, Bolu ve İstanbul'dan baz istasyonlarından 140 adet akü çalan 30 yaşındaki Ahmet Güneş jandarmanın operasyonu ile yakalandı.

09.09.2016 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya, Bolu ve İstanbul'dan baz istasyonlarından 140 adet akü çalan 30 yaşındaki Ahmet Güneş jandarmanın operasyonu ile yakalandı. Ahmet Güneş'in üzerine fosforlu yelek giyerek kendisine görevli süsü verdiği belirlendi. Pamukova'da, GSM şirketlerine ait 3 baz istasyonundan 50 adet akünün çalınması üzerine Pamukova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri araştırmada bulundu. Güvenlik kameralarını inceleyen jandarma, hırsızlık olaylarının gerçekleştiği gün 34 plakalı bir otomobili tespit etti. İstanbul'dan kiralanan aracın GPS kayıtlarından hırsızlık günlerinde Pamukova'ya geldiği doğrulanırken, aracı kiralayan kişinin Ahmet Güneş olduğu belirlendi. Ayrıca, fosforlu yelek giyerek kendisine görevli süsü veren Ahmet Güneş'in Pamukova'daki bir baz istasyonunu soyarken kameralara yakalandığı görüldü. Pamukova jandarması, Ahmet Güneş'in yakalanması için İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile çalışma başlattı. Gaziosmanpaşa'da bir kahvehanede otururken jandarma ve polisi görünce kaçan Ahmet Güneş kovalamacanın ardından yakalandı.

Pamukova İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan Ahmet Güneş'in, Sakarya'da bulunan baz istasyonlarından 92, Bolu'dan 14, İstanbul'dan 34 olmak üzere 140 adet akü çaldığı belirlendi. Adliyeye sevk edilen Ahmet Güneş tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Baz İstasyonlarından Akü Çalan Hırsız Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement