Sakarya'da babanın öldüğü, iki oğlunun yaralandığı silahlı saldırının zanlısı tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Sakarya'da babanın öldüğü, iki oğlunun yaralandığı silahlı saldırının zanlısı tutuklandı

Sakarya\'da babanın öldüğü, iki oğlunun yaralandığı silahlı saldırının zanlısı tutuklandı
14.08.2021 15:28  Güncelleme: 15:32

Sakarya'nın Geyve ilçesinde aynı aileden bir kişinin hayatını kaybettiği, iki kişinin yaralandığı silahlı saldırının zanlısı tutuklandı.

Sakarya'nın Geyve ilçesinde aynı aileden bir kişinin hayatını kaybettiği, iki kişinin yaralandığı silahlı saldırının zanlısı tutuklandı.

Alifuatpaşa Mahallesi'nde dün sebze meyve halinde Salih Atan'ın yaşamını yitirdiği, oğulları Yunus ve Emre Atan'ın da yaralandığı silahlı saldırının zanlısı A.Ç. kısa sürede polis ekiplerince yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerin ardından Geyve Adliyesi'ne sevk edilen zanlı, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Yaralıların hastanedeki tedavileri sürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'da babanın öldüğü, iki oğlunun yaralandığı silahlı saldırının zanlısı tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement