Sakarya'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Sakarya\'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

05.05.2013 16:01

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, pırpır diye tabir edilen çapalama motoruyla Kayabaşı köyünden Boztepe köyüne gitmekte olan evli ve 3 çocuk babası Yakup Bayrak ( 49 ) pırpırın kontrolünü kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Baba Yakup Bayrak olay yerinde hayatını kaybederken Araçta bulunan oğlu Mehmet Ali Bayrak yaralandı. Yine araçta bulunan yeğen Abidin Bayrak ise kendini pırpırdan atarak yara almadan kurtuldu. Oğul Mehmet Ali Bayrak 112 ekiplerince Akyazı devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazadan yara almadan kurtulan Abidin Bayrak, "Amcamlarla Boztepe'deki evimize gidiyorduk Mehmet Ali'nin şapkası uçunca Yakup amcam şapkaya bakmak için arkasını döndüğünde pırpır yoldan çıktı. Ben hemen kendimi aşağıya attım sonra aşağı yuvarlandılar" dedi.

Öte yandan kazayı duyarak olay yerine gelen yakınları yerde Yakup Bayrak'ın cansız bedenini görerek sinir krizi geçirdi. Yakup Bayrak'ın bir oğlunun Van'da asker olduğu belirtilirken Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement