Sakarya Polisi Nikahsız 19 Roman Çiftini Evlendirdi - Son Dakika
Güncel

Sakarya Polisi Nikahsız 19 Roman Çiftini Evlendirdi

Sakarya Polisi Nikahsız 19 Roman Çiftini Evlendirdi

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün Öncülüğünde, Erenler Belediyesi Desteği ile Yenimahalle'de Yaşayan Bugüne Kadar Resmi Nikah Yapamayan 19 Çift Toplu Nikah Töreni ile Evlendirildi.

03.08.2010 19:05

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün öncülüğünde, Erenler Belediyesi desteği ile Yenimahalle'de yaşayan bugüne kadar resmi nikah yapamayan 19 çift toplu nikah töreni ile evlendirildi.

Yeni Mahalle'de yapılan toplu nikah törenine Erenler İlçe Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk de katıldı. Erenler İlçe Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin "Nikahsız kimse kalmasın. Nikahlanarak devletin tanıdığı birçok haktan yararlanacaksınız. Evlilikleriniz devlet tarafından tescil edilmiş olacak." dedi. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise resmi nikah yapmak isteyen çiftlerin tüm masraflarının Belediye tarafından karşılanacağını söyledi.

Daha sonra resmi nikah için başvuruda bulunan 29 çiften evrakları tamamlanan 19'unun nikahları kıyıldı. Nikah sonrasında Romanlar kendilerine özgü oyunlar oynadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Polisi Nikahsız 19 Roman Çiftini Evlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement