SALÇA BİDONUNDAKİ UYUŞTURUCUYU 'HERA' BULDU - Son Dakika
Son Dakika Logo

SALÇA BİDONUNDAKİ UYUŞTURUCUYU 'HERA' BULDU

28.12.2022 20:26  Güncelleme: 21:14

MUĞLA'nın Fethiye ilçesinde, narkotik köpeği 'Hera' ile bir otomobilde yapılan aramada salça bidonuna gizlenmiş 1 kilogram kubar esrar ele geçirildi.

MUĞLA'nın Fethiye ilçesinde, narkotik köpeği 'Hera' ile bir otomobilde yapılan aramada salça bidonuna gizlenmiş 1 kilogram kubar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan H.C.D., tutuklandı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, ilçe girişinde şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, narkotik köpeği Hera ile otomobilde yapılan aramada salça bidonuna gizlenmiş 14 parça halinde 1 kilogram kubar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan ve polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.C.D., tutuklandı. (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SALÇA BİDONUNDAKİ UYUŞTURUCUYU 'HERA' BULDU - Son Dakika


Advertisement